|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Flash stranica pomoc
Ovako htio bih napravit stranicu u flashu za svoju firmu koja se bavi proizvodnjom meda i htio bih da izgleda poput www.jamnica.hr jer je to ono sto ja zelim.... Ne treba mi biranje na pocetnoj stranici za ulaz engleski ili hrvatski jer ce biti na hrvatskom i netreba mi glazba...niti kerefeki sa onom kapljicom koja ide preko sajta! Znaci stranica u koju mogu dodavat slike i tekst i tako sa gumbima o nama itd....znaci ko jamnica.hr ali bez ovoga sto sam naveo da mi netreba! E sad pravi problem je sto nisam nikad radio s flashom a i slab sam u izradi web-a (html ne poznam)...Nabavio sam adobe flash cs3 sa actionscript 3.0 i dreamweaver 8 i sad me zanima koje programe trebam da napravim brzo i jednostavno stranicu poput jamnice.hr ? Idem ubrzo u knjiznicu po knjige o dreamweaveru 8 i adobe flash cs3....molim ako mozete pomoc bio bih zahvalan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
lol Ovo ti ne možeš napraviti, ovo od jamnice je radio tim profesionalaca. Tako da nemožeš ti pročitati knjigu dvije i odmah to napraviti, a pogotovo ne ako nemaš pojima niti o html,flashu,... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() Ako te zanima vise, cimni me na PM... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Mislim da je Bubba savrseno tocno znao sto pise i time zelio isprovocirat ban u sljedecem postu od ivan99cro ![]() @ivan99cro Ako nikad nisi radio u flashu(i Photoshopu koji je must have ako radis sa "slikicama" flash jer ih trebas obradit u necemu a tu je PS car bez premca) sigurno nisi cuo za ActionScript, to ti je programski jezik koji je jakooo velik i zahtjeva ucenje kao i C++, VB i sl. te ti treba minimalno godina dana da ga spoznas i pocnes u njemu pisat razno razne "efekte" za flash stranicu. PS To ti je koda gledas F1 utrku na TVu i kazes: E, di da se zapisem da i ja vozim F1 iduci tjedan na TVu...........kuzis. Jednostavno to tako nejde, eventualno da si skines neki predlozak gotove stranice u flashu pa ga modificiraj sa svojim sadrzajem(mada ti i za to trena 2mj posla ali....). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Dobro, mozda sam pretjerao sa pocetnom cijenom softvera, buduci da se radi samo o nekakvih 10ak tisuca kuna (ja sam radio upgrade pa ne znam tocno kakve su cijene za nove licence) - no za edukaciju + vrijeme koje ce potrositi, zajedno sa inicijalnim troskom, moja racunica u potpunosti stoji.
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
hm...hvala ljudi na odgovorima (obeshrabrujucim ali ipak odgovorima),sad me zanima to koristenje predlozaka to bi meni onda vise odgovaralo,recimo nasao sam na netu program koji se zove Coffecup koji se bavi izradom flash stranica i efekata prilicno jednostavno...Da li bi to bio jednostavniji pristup i mogu li ja dobit flash stranicu normalnu bez posebnih kerefeka sa tim programom (znaci da si ubacujem slike tekst i tako)? Unaprijed hvala! Inače napravio sam jednu stranicu na adresi www.kupipovoljno.hr ali to je cms tocnije oscommerce koji i nije baš težak za sredit pa da se pohvalim da sam barem nešto napravio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Kako je rekao Uber ako se nisi bavio bolje nemoj, izgubit ćeš dosta živaca! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
baja fala na odgovoru ,jer mozes navesti neke jednostavne primjere za to sto si naveo,htio bih dobru stranicu da ima ono fora efekt a opet jednostavnu i za administrirat (povremeno),velim bas mi je zapeo taj coffeecup ali ako mozes navesti neke druge programe ili nesto bio bih zahvalan! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|