Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Web dizajn, programiranje i ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.04.2008., 20:23   #1
ivan99cro
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2007
Flash stranica pomoc

Ovako htio bih napravit stranicu u flashu za svoju firmu koja se bavi proizvodnjom meda i htio bih da izgleda poput www.jamnica.hr jer je to ono sto ja zelim....
Ne treba mi biranje na pocetnoj stranici za ulaz engleski ili hrvatski jer ce biti na hrvatskom i netreba mi glazba...niti kerefeki sa onom kapljicom koja ide preko sajta!
Znaci stranica u koju mogu dodavat slike i tekst i tako sa gumbima o nama itd....znaci ko jamnica.hr ali bez ovoga sto sam naveo da mi netreba! E sad pravi problem je sto nisam nikad radio s flashom a i slab sam u izradi web-a (html ne poznam)...Nabavio sam adobe flash cs3 sa actionscript 3.0 i dreamweaver 8 i sad me zanima koje programe trebam da napravim brzo i jednostavno stranicu poput jamnice.hr ? Idem ubrzo u knjiznicu po knjige o dreamweaveru 8 i adobe flash cs3....molim ako mozete pomoc bio bih zahvalan!
ivan99cro je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2008., 22:40   #2
ejSid
Lunatic
Moj komp

ejSid's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
lol

Ovo ti ne možeš napraviti, ovo od jamnice je radio tim profesionalaca. Tako da nemožeš ti pročitati knjigu dvije i odmah to napraviti, a pogotovo ne ako nemaš pojima niti o html,flashu,...
ejSid je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.04.2008., 22:58   #3
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Treba ti tocno to sto imas od programa, a ponajvise puno truda, vremena i preliminarnog znanja i smisla da se upustis u nesto takvo.
atha je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2008., 00:08   #4
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor ivan99cro Pregled postova
Ovako htio bih napravit stranicu u flashu za svoju firmu koja se bavi proizvodnjom meda i htio bih da izgleda poput www.jamnica.hr jer je to ono sto ja zelim....
Ne treba mi biranje na pocetnoj stranici za ulaz engleski ili hrvatski jer ce biti na hrvatskom i netreba mi glazba...niti kerefeki sa onom kapljicom koja ide preko sajta!
Znaci stranica u koju mogu dodavat slike i tekst i tako sa gumbima o nama itd....znaci ko jamnica.hr ali bez ovoga sto sam naveo da mi netreba! E sad pravi problem je sto nisam nikad radio s flashom a i slab sam u izradi web-a (html ne poznam)...Nabavio sam adobe flash cs3 sa actionscript 3.0 i dreamweaver 8 i sad me zanima koje programe trebam da napravim brzo i jednostavno stranicu poput jamnice.hr ? Idem ubrzo u knjiznicu po knjige o dreamweaveru 8 i adobe flash cs3....molim ako mozete pomoc bio bih zahvalan!
Za cijenu softvera kojeg si kupio, mogao si dobiti 3-4 takve stranice sa godisnjim supportom.

Ako te zanima vise, cimni me na PM...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2008., 00:23   #5
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Za cijenu softvera kojeg si kupio, mogao si dobiti 3-4 takve stranice sa godisnjim supportom.
Možda i ne, think again!
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2008., 09:43   #6
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Možda i ne, think again!
Mislim da je Bubba savrseno tocno znao sto pise i time zelio isprovocirat ban u sljedecem postu od ivan99cro

@ivan99cro
Ako nikad nisi radio u flashu(i Photoshopu koji je must have ako radis sa "slikicama" flash jer ih trebas obradit u necemu a tu je PS car bez premca) sigurno nisi cuo za ActionScript, to ti je programski jezik koji je jakooo velik i zahtjeva ucenje kao i C++, VB i sl. te ti treba minimalno godina dana da ga spoznas i pocnes u njemu pisat razno razne "efekte" za flash stranicu.
PS
To ti je koda gledas F1 utrku na TVu i kazes: E, di da se zapisem da i ja vozim F1 iduci tjedan na TVu...........kuzis. Jednostavno to tako nejde, eventualno da si skines neki predlozak gotove stranice u flashu pa ga modificiraj sa svojim sadrzajem(mada ti i za to trena 2mj posla ali....).
Uber Gosu je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2008., 11:56   #7
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Možda i ne, think again!
Dobro, mozda sam pretjerao sa pocetnom cijenom softvera, buduci da se radi samo o nekakvih 10ak tisuca kuna (ja sam radio upgrade pa ne znam tocno kakve su cijene za nove licence) - no za edukaciju + vrijeme koje ce potrositi, zajedno sa inicijalnim troskom, moja racunica u potpunosti stoji.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2008., 13:29   #8
ivan99cro
Registered User
Moj komp

hm...hvala ljudi na odgovorima (obeshrabrujucim ali ipak odgovorima),sad me zanima to koristenje predlozaka to bi meni onda vise odgovaralo,recimo nasao sam na netu program koji se zove Coffecup koji se bavi izradom flash stranica i efekata prilicno jednostavno...Da li bi to bio jednostavniji pristup i mogu li ja dobit flash stranicu normalnu bez posebnih kerefeka sa tim programom (znaci da si ubacujem slike tekst i tako)? Unaprijed hvala! Inače napravio sam jednu stranicu na adresi www.kupipovoljno.hr ali to je cms tocnije oscommerce koji i nije baš težak za sredit pa da se pohvalim da sam barem nešto napravio
Staro 13.04.2008., 15:02   #9
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Dobro, mozda sam pretjerao sa pocetnom cijenom softvera, buduci da se radi samo o nekakvih 10ak tisuca kuna (ja sam radio upgrade pa ne znam tocno kakve su cijene za nove licence) - no za edukaciju + vrijeme koje ce potrositi, zajedno sa inicijalnim troskom, moja racunica u potpunosti stoji.
Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
Mislim da je Bubba savrseno tocno znao sto pise i time zelio isprovocirat ban u sljedecem postu od ivan99cro
Evo ti odgovora Uber je dobro shavtio!

Citiraj:
hm...hvala ljudi na odgovorima (obeshrabrujucim ali ipak odgovorima),sad me zanima to koristenje predlozaka to bi meni onda vise odgovaralo,recimo nasao sam na netu program koji se zove Coffecup koji se bavi izradom flash stranica i efekata prilicno jednostavno...Da li bi to bio jednostavniji pristup i mogu li ja dobit flash stranicu normalnu bez posebnih kerefeka sa tim programom (znaci da si ubacujem slike tekst i tako)? Unaprijed hvala! Inače napravio sam jednu stranicu na adresi www.kupipovoljno.hr ali to je cms tocnije oscommerce koji i nije baš težak za sredit pa da se pohvalim da sam barem nešto napravio
Zašto si zapeo za flash? Imaš dosta predložaka CSSa i ostalih stavri na netu koje možeš modificirat i uredno napravit stranicu.
Kako je rekao Uber ako se nisi bavio bolje nemoj, izgubit ćeš dosta živaca!
Staro 13.04.2008., 15:13   #10
ivan99cro
Registered User
Moj komp

baja fala na odgovoru ,jer mozes navesti neke jednostavne primjere za to sto si naveo,htio bih dobru stranicu da ima ono fora efekt a opet jednostavnu i za administrirat (povremeno),velim bas mi je zapeo taj coffeecup ali ako mozes navesti neke druge programe ili nesto bio bih zahvalan!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.04.2008., 17:59   #11
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
baja fala na odgovoru ,jer mozes navesti neke jednostavne primjere za to sto si naveo,htio bih dobru stranicu da ima ono fora efekt a opet jednostavnu i za administrirat (povremeno),velim bas mi je zapeo taj coffeecup ali ako mozes navesti neke druge programe ili nesto bio bih zahvalan!
Evo malo CSS, web templates, tutorials & isto tutoriali.

Za daljnje korištenje provjeri ovo
NHF
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke