|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Problem sa driverima HP 6715b
Instalirao sam sve drivere (bar ja mislim da jesam) i imam još jedan unknown device u device manageru...Device instance id je ACPI/HPQ0004/3&61AAA01&0, location PCI bus pa ako neko ko ima isti laptop može pogledat koji je to device bio bi mu jako zahvalan.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ja imam isti problem s time da ja imam 2 unknown devicea unknown device on PCI bus, Device Instance Id ACPI\HPQ0004\3&61AAA01&0 unknown device on PCI standard ISA bridge, Device Instance Id ACPI\IFX0102\4&2C4C3B2A&0 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
to ti je infineon trusted platform module...neam pojma šta je to ali meni se instaliralo sa driverima kojem sam skinuo sa stranice od hp-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
pa neznam ni ja točno od kojeg je to drivera...ja sam skinuo sa http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...&swEnvOID=1093 sve drivere koje sam našao, naravno nisam skidao ono za bios i neki njihov software i to mi je instalirano ali nemam pojma što je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
radi....hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja sam isto imao 2 Unknown devicea i kada sam ponovno instalirao drivere za Bluetooth, imam jedan manje. Jel mi možete reći pod kojim nazivom da skidam taj sp31992 jer ga hP search ne pronalazi, a morao bih opet klik 1 po jedan provjeravati dok ne skužim koji je to driver.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
2. pitanje je više onako rutinski. One predinstalirane win xp sam backupirao na DVD, obrisao HP particiju a dok su god bili ti prvotni WinXP nije dao podijeliti particiju na dvije dok nisam formatirao. Jel ima kakva fora da se zadrže ti HP poklon windowsi i podijeli particija? Ako ima molim malo deteljniji opis ili link sa više info. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
ja sma ga našao preko googlea..ako ga još nisi našao mogu ti ga ja poslat na mail pa napiši koji ti je ako ti treba... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
evo link koji nije na kineskom već na english pa ako nekome zatreba. Ja sada idem to instalirati. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...riesId=3368540 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Ne pali to. Dakle unknown device ACPI\IFX0102\4&2C4C3B2A&O Šta sada? Rada66 i Tommy0021 ajd mi isprobajte slijedeće za grafičku: 1. Start, Log Off, Switch user, zaklopite laptop i onda ga otklopite da li vam reza izgleda kao 640 x 480 dok ju ne pormijenite u settingsima? 2. Možete li vi normalno pristupit Catalyst Control centru. Ja ne mogu, a već sam 5 puta reinstalirao drivere za grafu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
jednog sam rijesio s onime sp31992 --> http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...riesId=3368540 eh, moze li plz netko dati tocan link ili naziv tog drugog drivera? thx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ej ja imam slijedeci problem: imam instalirane sve drivere ali kad pritisnem onu tipku za mute sound i tipke za pojacavanje i stisavanje zvuka, nakon toga nemogu nista klikati, svi procesi normalno rade i mis se pomice ali ne mogu klikati misem. ispocetka je bilo normalno ali onda sam instalirao dosta programa, antivirus itd. cak sam i reinstalirao driver za quick launch buttons no i dalje mi se pojavljuje taj problem. zna li netko o cemu je tu rijec, jer ako se ovako nastavi morat cu ponovno instalirati windows... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Ma ja mislim da ti je najbolje reinstaliraj Windowse i ako možeš radi si image sa Northon ghostom za svaku važniju etapu pa ćeš si ubuduće uštedjeti vrijeme kada se nešto s***e. I ja ću opet morati u reinstalaciju čim stignem, ali barem imam image pa neće dugo trajati. Ipak je i to brže nego isprobavati šta mu je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|