|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
(riješeno) WMP 11 Vista Cannot Play The File
naime, smrznuo mi se firefox (na visti 32-bita) i restartal sam komp na gumb (jer ni task manager i gašenje procesa nije pomglo) i digne se sve opet nazad i hoću pokrenut .mp3 i neće (Cannot play the file....) - gledam ja ffdshow i dalje tamo...gledam - sve postavke ok, probam ponovno, ista stvar, uninstaliram i ponovno instaliram zadnji ffdshow i opet isti drek ![]() u čem je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li svira u drugom playeru, rade li sistemski zvukovi, filmovi,...? Probao si drugu pjesmu?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
|
Svira (npr. u Winampu) al mi nema onda onog efekta EAX surround koji rastegne mp3-ce na sve zvučnike (znam da to nije baš "profesionalno" al meni je bolje na ovakvim zvučnicima), znači radi u winampu, filmove isto tako neće pokrenuti (isti error), i sistemskih zvukova ima... znači nešto je WMP skršilo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj u Tools > Options > Devices > Speakers > Properties odabrati svoju zvučnu pod direct sound stavkom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
/
|
kad sam kliknul na sounds izbacilo mi je odma da je neki problem (tak samo pise) sa Audigy SE i nakon "rjesavanja" tog problema radi ![]() tnx. dommy ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|