|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Novi komp i samo poblemi
Pozdrav svima! Prije nekoliko dana uzeo sam ovu konfiguraciju PCU:INTEL 4400 Core2Duo 2 Ghz MB:INTEL DP35DP GRAFICKA:Ati X1650 pro OP:Pioneer DW-RW RAM:2x DDR 2 MARS HDD:Seagate 160 G Napajanje:Fortron 400W Kuciste:Frontier Shinobi Prvo nemam blage veze kako spojiti konektore za LCD od kucista i konektore za senzore jel nigdje ne pise i nema sheme.Ostalo sam sve pospajao i sve je radilo.Instalirao sam VISTU ULTIMATE,Antiviruse,Drivere za maticnu i napravio update.Nisam mogao instalirati drajvere za graficku i pisalo mi je da probam podesiti preko starog VGA.U Bios-u sam prckao i stavio na Display properties da mi primarno sve bude preko graficke(umjesto na AUTO) i kad sam to stavio Vista mi se upali ali nema slike....cuje se sve u pozadini ali slike nema...vratio sam sve na staro i opet ista prica...slike nema.Probam pokrenut Windowse u safe modu i tu mi zablokira....pokusam napravit recovery i opet nista...pokusao sam Instalirat XP i kad mi ih procita s DVD-a pojavi mi se onaj dobro poznati plavi ekran koji mi javlja gresku... Ima li neko neki prijedlog sto da radim? Hvala,pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
stavi neku drugu video kartu, makar i PCI, i digni sve, poslje nabodi tu ATI karticu. Edit by mod: Prva i zadnja opomena. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 06.09.2007. u 09:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za ATI Catalyst drivere (barem kod XP-a), moraš prvo staviti MS .Net 2.0 jer bez njega ne rade. Redoslijed instalacije: vindoze, DX9.0c (ako već nije integriran u vindoze), chipset driveri, .Net, Catalyst, ostali driveri. Savjet: zaboravi Vistu, format c i onda gore staviti XP.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|