|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Coolermaster pretorian + napajanje q
Pozdrav, Imam nekoliko pitanja. Kupujem novi komp i ostavio bih si svoje staro coolermaster Praetorian kuciste. Nakon 3 godine i dalje mi je ljepse od svega sta je danas u ponudi. Kako ipak dolaze nove komponente nutra htio bih ga barem vizualno malo promijeniti. 1. pitanje je- da li je bilo za to kuciste nekada u ponudi bocna strana sa prozorom, a ak nije morat cu nesto sam piliti. Ili ak je netko pilio pa ima prozor a vec mu je dosadio pa zeli ponovno piliti da se mijenjamo 2. pitanje- ima li netko viska poklopac sa prednje strane jer mislim maknuti jedan cd uredjaj ali ne mogu naci poklopac za prazno mjesto, pa ukoliko ima a zna da mu nece trebati molio bih da proda, mjenja se na necim ili sl bio bih jako zahvalan. I trece pitanje oko napajanja - treba mi kvalitetno napajanje do nekih 700kuna, da li su fortron dobra? poz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Po pitanju PSU-a - za ~700kn imaš Corsaira HX520W. Nisi napisao konfu koju imaš, no vjerujem da bi i neko jeftinije, tipa Corsair VX450W za ~500kn, bilo i više nego dovoljno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|