|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
X1950 Pro i driveri
Kupio sam neki dan 1950 pro Sapphire 256 mb rama Imam: MBO Winfast Foxconn NF4UK8AA 3200+ 2*512 ddr SuperTalent cl2 chiftek 450w windows xp proffesional dvdrw benq Instalirao samo 7.8 drivere i sve je radilo osim tv-outa. Nije htjelo prepoznati TV ni kad sam kliknuo force. Probao sam snimiti koje sam dobio sa cd-om verziju 7.4. Naravno prije sam izbrisao stare drivere. Kad sam dosao u windowse nisam vise mogao pokrenuti control center, isto tako nije se u tray-u ucitao kad su se dignuli windowsi. Ponovo sam izbrisao drivere i vratio se na zadnje 7.8. i sada opet nece uci u cretive center. Probao sam i izbrisati .net framework i snimio verziju 2. nanovo ali ne pomaze. Imate li kakvih preporuka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jesi li drivere obrisao sa driver cleanerom u safe modu? preporučam ti da od catalyta instaliraš samo display driver i onda instaliraš Ati Tray Tools |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Evo snimio samo display i ati tools. Na ati tools vidim da mi je monitor na display 2. Postavio sam tv kao primary i vidio da radi. Kaj sad da radim? Da li sam krivo dole spojio na grafickoj izlaz? Zadnje izmijenjeno od: DEEMon. 05.09.2007. u 22:22. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|