|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Koje kučište za Vodeno H80
Imam problema sa ugradnjom H80 u moje TT V4...na oko mi izgledalo da ce ici ali neki dan dosao h80 i nece da ide ![]() ![]() Ima netko preporuku, kučišta u kojeg necu imati nikakvih problema ugraditi vodeno...A da nije sada big tower i da košta masu para... Recimo do 500kn ako je moguče Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Stavi samo jedan vent ili dva jedan na drugi pomoću dugih šarafa...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MiningMod
|
Napatio sam se ko majmun...Definitivno moram drugo kučište nabaviti... ![]() Uglavio sam ga, ali samo jedan šaraf drzi, i zatvara mi totalno hladnjak od ploče Em je na max ventovima užasno bučan, na 1 je ok... Temperature su se smanjile cc 20C,sada na vodi uredno radi full na oko 50C Kada nabavim bolje kučište i to sve poslazem kako treba...sljedi veliki review X8 8120 i ostaloga ![]() P.S Molim neke preporuke za kučišta, naravno da sve uredno stane u njega, tj moja Deluxica i vodeno....Da imam drugaciju ploču sve bi uredno i ovdje stalo...ali eto sve je ovako nemoguce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Zašto ove 2 cijevi od vodenog ne stavis gore? Jesi probao tako, ljepše bi izgledalo. I ovu struju bi trebao provući nekako odozada.. fractal mini?? Je skuplji ali istegni se malo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
@FRiper - imaš stackera na tržnici ![]()
![]() |
#10 |
MiningMod
|
fractal me ubi jer ne volim vrata stacker, hm to bi mozda i proslo cm 690 mozda mi se i najvise jos svidja a sto mislite o CM HAF-u 922? Sve to meni na oko kada gledam izgleda da moja matica i vodeno nece stati, ili je hladnjak na njoj pre visok ili je memorija previsoka.... Jedino mozda da počnem gledati Big towere ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
A sta ljudi sve utrpaju u kuciste to nije za povjerovat. I btw ovo je arc MINI!?! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MiningMod
|
Ma necu nikakav fractal, je zvijer iznutra i sve 5 ali moje oci su preljepe da se kvare gledajuci to cudo izvana..odurno meni i izgled kucista ne vrijedi te pare! CM jedino jos ostaje za moje okice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MiningMod
|
XIGMATEK Utgard 649kn što mislite o tome? Čitajuči reviewe na netu, kako kazu paše u ovo,tj CM Elite 430 http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9891 To mi je najeftinije...tako da cu se iskušati sa njime...ukoliko nece da ide, lako cu ga rijesiti jer nije preskupo A sljedece ako gore navedeno ne odgovara ce biti COOLERMASTER HAF 922 To je to, hvala svima na preporukama i pomoci! Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 10.01.2012. u 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
MiningMod
|
Evo malo da i portio isprobamo Kućište FRACTAL DESIGN Define XL, MIDI, crno, bez PS 985,15 kn Upravo naruceno...sada se čeka...a vrata cem otkinuti ak budu smetala ![]() Drzite fige da to sve stane,a trebalo bi jer ima REAR Fan 140mm....a to mi daje dovoljno mjesta,bar mislim Cujemo se! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
MiningMod
|
ma da da je 120mm ne bi ni razmisljo...ovako vidio 140 i odma klik klik naruceno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|