|
![]() |
#1 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Homebox?
Ovako, podstanar sam i nisam u situaciji uvest ADSL (vlasnik stana neće, a mora potpisat vlasnik broja, naravno). Počeo sam u zadnje vrijeme igrat podosta Guild Wars ali preko 56K modema, i brijem da će me mjesečno ceh doć oko 300 kn, iako imam najjeftiniju soluciju (net4u). Koliko sam skontao, homebox mogu uzet na vlastito ime, dobijem broj i 1 GB prometa za 150kn mjesečno....1 gb bi trebalo bit dosta za igranje, ne mislim downloadat ništa, to radim kod cure, ona ima ASDL Flat. Jel ovo dobra ideja, kakva su iskustva sa tim Homeboxom? I da li postoji neka druga opcija brzog intereta za mene?
![]() |
#2 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma da, katastrofa je taj homebox...Ima ga frend jean i fakat je užas...150kn za 1GB prometa mjesečno je fakat pušiona! A surfanje je ***eno sporo...katastrofa! Ak možeš, uzmi bilo kaj drugo, pa čak se i taj modem više isplati, od Carneta uzmeš ak već nisi, on je valjda najjeftiniji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj Web n Walk od T Mobilea, makar bi možda i homebox bio dovoljan za guild wars, možeš uzet homebox na 5 dana pa vratiš ak ne valja. Frend ima i igra samo wow prek njega i za to radi ok
![]() |
#6 |
Gamer 2 the Bone
|
A čini se da ni nemam neke druge opcije. Ako je istina da mogu probat Homebox na 5 dana, onda super. Otići ći danas do nekog Vip centra i probat, pa ako bude radio tih 5 dana, onda će valjd radit i dalje...
![]() |
#8 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
eventualno možeš nazvati optimu ili odašiljači i veze i pitati kad oni kreću s tim prokletim wimaxom
![]() |
#10 |
Gamer 2 the Bone
|
Uzeo sam ga u petak...koje s*anje. Signal mi je 4/5 kockica, al svejedno radi sporije nego 56k modem. Preko modema igram GW bez beda, ovo trza i zastajkuje do neigrivosti...a brzina je ista kao i modem, možda malo brža (6-7 kb/s)....prepoznaje mi samo EDGE signal. Nosim ga sutra nazad. Ne preporučam nikome....radije se držite modema. A možda nekome radi dobro... Probao sam skinut i onaj Vipov Fastnet programčić koji navodno pomaže, ali on se instalira i odmah uninstalira?!?! Oh, Jesus...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
ne kužim taj vip. što oni pokušavaju s tim uređajem? nisam čuo ništa , ali baš ništa pozitivno o njima
![]() |
#13 |
Gamer 2 the Bone
|
Ha čuj, Vip nema ništa svoje pod zemljom. Optima, Amiši i sl. brijem da čak koriste T-Comove vodove i instalacije. Vipovci toga nemaju, pa je ovo neki njihov bijedni odgovor na TComov ADSL. Bežično je jedino što mogu, mislim...
![]() |
#14 |
|
pa kužim to , ali fucking uređaj ne radi. baš su smeče uređaji
![]() |
#15 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#16 |
Gamer 2 the Bone
|
Danas mi čovjek dolazi spojit DASL, uspio sam nekak iskemijat u T-Comu da ugovor bude na moje ime iako sam podstanar. Eto, samo se hvalim....yeah baby! Al će bit igranja... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
|
haha svaka čast uživaj!
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
ja imam praktički do početka... a neznam..dosta sam na netu, znao sam sprašit sa modemom i do 800kn, s tim da se ne igram... ovak imam do 300kn račun, na netu non stop, brzina sita ko i sa modemom, sve u svemu happy, jedino da onaj 1gb još malo dignu i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
ma nije ni problem kolko sam skuzio u samom uređaju (mada bi i on mogao bit stabilniji), nego u kvaliteti signala i nepokrivenosti sa HSDPA-om, a u nekim dijelovima lijepe nase cak i sa GPRS-om Citiraj:
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Ovako, homebox mi imastari i na početku je bio solidan ali sada je gori od diala, u firmi koristimo vodafon kartice za mobilniinternet, imamo ih 3 sve su različite, prva ima samo UMTS i radi solidnojer ima vanjsku antenu (ovisi kakokada, ponekad je stvarno brza a ponekad se vuče) druga je HSDPA i nevalja, stalno puca veza i užasno je spora, treća je najnovija, kod nje se dugo učitavaju driveri ali isto solidno radi. Sve kartice ponekad štekaju, kod mjerenja pokaže down oko 800 a dok surfaš jako dugo treba čekati da se otvori stranica |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |