Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.09.2007., 09:09   #1
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
jeftino kuciste i pitanje oko napajanja

Pozdrav,
vidio sam do mnogi na forumu prepurucuju ono kuciste iz linksa, APLUS CS-185A, za nekih 200kn. To je zato jer pruza puno za malo cijenu ili? Bi se unutar dodatnih 100kn moglo naci nesto supstancijalno bolje? Znacio, sa vise otvora za ventove itd. (primjetio sam na ovom aplusu da nema bocnih ventova, ili lose vidim).
Vidio sam u Vemilu od Thermaltake VC2000BNSD, meni stvarno lijepo kuciste, samo malo skupo (za mene). Ima li nesto slicno, po eventualno manjoj cijeni, ili barem slicnoj?

Jos sam primjetio da u svim kucistima napajanje ide na vrh kucista. Pa kako onda npr. Fortron 350pnf funkcionira kada ima onaj ventilator na vrhu? Puse u lim od kucista? Nije bas utjesno....
Botlorn je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2007., 09:27   #2
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
pa nema fortron na vrhu ventilator, već je naljepnica krivo naljepljena

btw, tak ti je svejedno kako ćeš napajanje okrenuti
Buger je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.09.2007., 10:13   #3
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Lose vidis, taj aplus ima izbusenu bocnu stranicu na mjestu di je graficka i nad procom ima fanduct, no mozes montirati vent ili cak vent+duct na to mjesto. Najveca prednost casea je u mjestima za 120mm ventove naprijed i otraga. Od tankog je lima i stranice i pokrov ne djeluju prevec cvrsto no kad se sklopi sve stima, sasija je dobro napravljena tak da mi ni uz 2 maxtora ne zvoni skoro nis. Obrada je super, osim grilova koji bi mogli biti protocniji. Plastika je solidna. Za 200kn nema boljeg casea, nisam pozalio kaj sam ga uzeo, a za 300 do 350 gledaj Sharkoon Rebel9 Economy.

Eh da, sva napajanja s 120mm ventovima su okrenuta tako da taj vent izvlaci zrak s maticne i izbacuje ga van.
Matesonik je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno