|
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Pokreni Command Prompt kao administrator (Start Menu - All Programs > Accessories > desni klik na Command Prompt > Run as administrator) 2. upiši "cd %windir%\system32" (bez navodnika) > ENTER 3. kad uđeš u folder, pišeš "regsvr32 vbscript.dll" (opet bez navodnika) > ENTER Iako bih ti ja osobno preporučio neki drugi firewall jer je Kerio možda malo predosadan i pretežak za početnike.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
1. veliko hvala (btw. sjetio si me zašto sam odustao od kerija, predosadan je ![]() 2. ovo je uspjelo, instalacija radi 3. nisam početnik, i can handle this. isprobao sam već sve te firewalove, koji su na sceni. samo svaki zeza na neki način jest da je utorrent uvijek upaljen pa sam vidio da je to razlog zašto neki firewalovi stalno koriste cpu, neki više neki manje svaki firewall ima svoje mane, ali najmanje sam problema imao (ili sam vio najviše zadovoljan s outpostom) dosta mi je isprobavanja svakih par tjedana. isprobam betu novog comoda i ako on nije ok (a najviše mi je od svih trošio cpu tokom rada zadnja verzija), onda na outpost EDIT: odlična mi je 3 verzija comoda. brzo sve, nema zauzimanja proca ni meme LINK: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=78898 Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 02.09.2007. u 12:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Što se mene tiče, već sam godinama na Sygate Personal Firewallu. Jedna verzija je bila bugovita, ali sam skinuo noviju i od tada nikakvih problema, ni na jednom kompu koji sam servisirao ili sastavio. Jednom pita kad neka aplikacija traži net i više nikad dok se ta ista opet ne izmjeni (update na novu verziju i sl.). Zaštita je dobra, s vremena na vrijeme pustim full scan NOD-om i drugim AV-ovima, antispywareima, HijackThisom i nikad ništa, a nema gdje nisam sve bio na netu. Logiranje se može isključiti, ako želiš, zauzima jako malo resursa,... U paru s dobro namještenim NOD-om i Firefoxom je jako dobra kombinacija. Šteta samo što se više ne razvija, ali bez obzira na to, još uvijek je odličan firewall. Ako ga želiš skinuti, gore u stickyju imaš link na zadnju novu verziju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
isprobao sygate (opet ![]() uglavnom, vraćam se na outpost zbog većeg povjerenja i jer izlaze nove verzije i updejtovi, čak i manje zauzima pod opterećenjem dio 10% inače jako malo ili ništa cpu ![]() isključio nepotrebne pluginovi i radi sve ko beba za nezahtjevne usere ili one koji ne znaju baratati s firewalom, preporuka za sygate jer imate samo YES ili NO ![]() EDIT: može close |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Kod mene sa Sygateom redovito na 0-1%, kad uključim mjuzu onda skakuće od 0 do 5%.
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|