|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Google desktop kako napraviti sync?
Imam instaliran google desktop na kompu kod kuće i na poslu. Interesira me na koji način mogu napraviti sync jednog i drugog. Na samom sidebaru tu opciju ne mogu naći, a u opcijama ili kad stisnem sync na vrhu izbaci mi da nema više te stranice???
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
mali ot... jesi ti ikad probao nekaj solo napraviti ili ne daj bože istražit? http://forum.pcekspert.com/search.php?searchid=2288015 pa daj pogledaj čovječe svoj popis tema, pa valjda si od onih a4 distancera naučio nekog boga preko te nesretne internet konekcije... tu si već 4 godine ffs. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Sry, al ako si već toliko pametan onda mi daj odgovor na moje pitanje jer ga ja u searchu nisam našao. Jedino što sam našao je gunđanje o privatnosti i preporuci drugih programa. Radi takvih odgovora i nema nekih rješenja na forumu ili su štura. Tema koju si također popljuvao u startu, a vezane je uz Acer Emachines E725 ima 6 stranica. I što sad nisam smio pitati za svoj problem? Sa svojim pitanjem riješio sam svoj ali kolko vidim i probleme drugih korisnika sa dotičnim računalom.
![]() |
#4 |
Moderator
|
nema acer tema nikakve veze sa ovom temom i tvojim dijapazonom problema, acer je govno i nakon 6 stranica meni ne ide u glavu tko zdravog razuma ide dat pare na to uz 5 milijona drugih modela. nemam odgovor na temu jer google desktop i slične bloatware programe (da ne kažem na granici malware kategorije) ne stavljam ni pod razno, a skidam čim ga vidim. ima 100 drugih alternativa ako se radi o sinhronizaciji, a google desktop sigurno nije prvi na listi za takve operacije. daklem... htjedoh reć da ti fali poduzetničkog duha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma sve to stoji i kao što sam rekao koristio sam search i nisam našao ono što me zanima, zato sam i pitao. Što se google desktopa tiče pokazao mi se simpatičnim, ali me nije zadovoljio u pogledu synca. Stoga ako nitko nezna kako to naštimati onda ću ga maknuti jer mi je po takvom beskoristan, no dobro nije loš u pogledu prikaza RSS-a, trenutnog pregleda gmail pošte i prognoze vremena.
![]() |
#6 |
Moderator
|
zomg... pa stavi bilo koji widget program ili default vista/w7 i imaš sve to ![]() (napamet pričam) tuneliraj vezu između kuće i posla i stavi allway sync ili tako neki sw, vidi kakav je ms remote desktop u suradnji sa sync-om, vidi mogućnosti teamview-era itd. znači ima brdo stvari naokolo, samo treba malo istražiti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|