|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
8800gtx zamolba
pozz posto imam vec neko duze vrijeme problema s jednim 8800 primjerkom, ( problem sa rezolucijom na lcd-ima ) zanimalo bi me dal postoji koja dobra duša s doticnim primjerkom za isprobati na mom kompu, i također obratno... a kad vec sve i preslazemo da sli isprobamo i napravimo neki review za podoma... za one koji se pitaju kaj nevalja s grafom, ima problema sa rezolucijama na lcd monitorima, na nekima radi , a na nekima ne, uglavnom sljaka na jednoj rezi a na ostalima slika mutna, a vecina reza fali, ne mogu se niti na custom dodati...spojis normalni analogni monitor, i reze se vrate...pa cisto da isprobam prije nego se idem daviti s reklamacijama... thnx unaprijed p.s. stacioniran sam u zg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
pa ček jel možeš dobit 1680x1050 jer to je nativna od tvog monitora?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ta radi, ali nema 1440x900 i jos par njih, a posto je grafa namijenjena drugom kompu koji ima 19' lcd...uglavnom, na mome nema te reze, odspojis ga i spojis 19' i odjednom se pojavi, ali slika je ubij boze...instant glavobolja za 2 min...radi na svemu sto je iznad 1680 i svemu kaj je ispod a nije wide resa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni se cini da ce prije biti neki problem ili konflikt sa driverima nego do neispravne kartice kao takve...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ovako, o ovome sam vec nadugo i nasiroko raspravljao s mitzekom, pokusao sam s driver cleanerom, s 3 razlicita os-a i jedno 8 revizija drivera...i ne pomaze...jedino ako je spojen analogni monitor sve stima...ili ako lcd podrzava resu od 1680 pa navise...sve ispod toga je slika u k*, i ako je spojen veci monitor rezolucije fale... ubacio karticu u drugi komp, samsung samo 19', i pojavi se 1440 rezolucija ali je slika zmuljana, kao da nije nativna rezolucija...ubacio svoju radeonku, sve sljaka tako da nije do monitora... ovo sa smanjenom resom sam napravio...ne pomaze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ma nije do grafe,da je onda ti ne bi bacilo 1680x1050 na onom monitoru,bit će da je neko konflikt,a zašt ne ostaviš grafu na ovom samsungu a na tom drugom kompu ostaviš radeonu i svi sretni i zadovoljni ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
zato jer bi rado htio svoje 2 radeonke natrag, kartica je isla kao poklon kumcetu i sada on veselo drka po mom crossfireu , a ja j***m jeza s ovom...da ne pričam da mi radi sporije nego prije i da ne mogu gledati filmove i igrati se u isto vrijeme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
smao da spomenem, na ovom kojem radi, nema niti jedne wide rese u panelu koju mogu odabrati, jednostavno fale...sve osim ove... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|