|
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Dobar je... Inače Thermaltakeovi Sonic Tower i Big Typhoon, Scythe Katana, Asus Silent Cube (ili tako njekako se zove) pa Zalman 8700...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Mine ,ninja ,katana2 sve su to scytheovi odlicni hladnjaci. Sonic Tower obavezno uzimaj rev2 zbog lakse montaze na 775 ,Big Thyphoon je ok samo u dosta slucajeva se mora polirati baza (BT 120 ima bolji vent i sigurniju montazu jer ipak mislim da je vx tezak za pushpinove) @yedwy-nema nikakve potrebe za nikakvim zalmanom ![]() receno je sve vec bezbroj puta -preskupi su za ono sto nude |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
¨ja imam prvu verziju katane,ali neznam dal ima tog igdje za nabaviti,imam proc(grijalicu)ciji me stock cooler grio cijelu zimu,temperatura u everestu je bila 88 stupnjeva!!!!a s katanm mi je ~35 stupnja! i vent koji se nalazi na njoj je nesto najbolje,velik protok zraka,a doslovno necujan! ovo ti moze potvrditi svaki korisnik toga coolera,najbolje od najboljeg!
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
|
@Optik Pitao je za coolere i dobio odgovor, na njemu je da odluči što će kupit... Uostalom to je tvoje osobno mišljenje a ja imam pravo s njim se ne složiti, to je isto kao ove kretenarije koje čitam u zadnje vrijeme sa Seagate ne valja... To što nešto nije best buy ne znači da ne valja... Ja bi recimo sebi kupio 8700 i možda i budem, mada ovaj 7700 isto dobro radi posao, ne savršeno ali dovoljno dobro... Zašto? Imam razlog koji se zove NB47J na čišsetu i taj sa blowdown fanom puno bolje radi nego bez njega, a kako su ostali heatpipe cooleri uglavnom horizontalni ostaju samo big typhoon ili zalman koji to rade kako treba jer imaju blowdown i dovoljno veliki ventilator...
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
|
Samo je Zalman 9700 preko 400kn što je besmisleno jer će ti Mine napravit isti posao za manje love - kao što i sam vidiš...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|