|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
(riješeno) Rusenje aplikacija
Problem mi je nastao nedavno kad su mi se aplikacije pocele rusiti. Prvo je to bio winamp,pa su pocele i igre konkretno overlord pa test drive unlimited,battlefield 2 i jos neke. Sve to radi od 2 do 5 min i nakon toga se srusi u win. Pokusao sam vise puta reinstalirati win, isto tako sam pokusao sve verzije drivera koje sam mogao naci od maticne, grafe,zvucne. Pokusao sam mijenjati hardware ,npr probao sam maknuti zvucnu, modem, opticke uredjaje posudio od frenda memoriju. Nista nije kolokano, temperature su sve super. Isprobao sam 3d mark i radi savrseno. Otkrio sam da mi u task menageru povremeno memorija oscilira u velikim rasponima na odredjenim aplikacijama ali ne znam zasto. Npr winamp malo koristi 8 mb rama pa skoci na 600-700 mb sto je stvarno previse. Pokusao sam u igrama mijenjati postavke i uvijek ista stvar. Igre Fear, Oblivion , Gothic3, Stalker ... rade savrseno i ne izbacivaju. Nadam se da netko ima nekakvo rijesenje.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
možda neki driver, neki soft uzrokuje klanje, imaš li možda više AV programa? probaj zamijeniti cd od winsa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Pokusao sam sa 3 razlicita cda sa win.
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Evo rijesio sam problem. Bio je problem u virusu po Win32:Expiro koje me izludio. Zavukao se u sve drivere koje sam imao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|