|
![]() |
#1 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
Internet Explorer 6 i Opera uvečano prikazuju pojedine znakove
Ovo mi se još nikad nije desilo niti sam ikad čuo za nešto slično. Danas sam primjetio da IE 6 na kompu Win XP SP2 znak "●" prikazuje abnormalno uvečano. Taj isti komp s istim OS-om i istim IE-e je do sada sve prikazivao normalno, ali danas sam skužio da taj znak prikazuje ful uvečano. To je onaj znak kojeg npr. word koristi u bullets and numbering, a na webu je isto pogodan za nabrajanje. Probao sam s drugim kompovima koji imaju isti IE 6 otvoriti te stranice i sve je ok, ali na ovom mom najedanput pokazuje ovećano. Evo SS usporedba kako to prikazuje Firefox, a kako IE. ![]() Probao sam resetirati postavke IE pod tabom Advanced i pod tabom Programs > Reset Web settings... ali ništa ne pomaže. Ostali znakovi mi se čine da nisu promijenjeni ali ovo me ful nervira. Molim pomoć. Gdje bi se mkogle nalaziti postavke za takve stvari? Komp nema virusa ili spaywera ili slično. Znak je u promatranom html-u definiran veličine 0,9 em. Postavke u IE-u View > Text Size su naravno na Normal ![]() EDIT: Sad sam išao vidjet u Operu i ona mi isto prikazuje uvećani taj znak. Nešto mi je s***alo to valjda po pitanju tog znaka. Molim pomoć! EDIT: Išao sam testirat i ostale bullets znakove (ove: ○◊◘◙■□) i sa njima je isti problem. Sva slova su ok, ali ovi specifični znakovi su uvećani.
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() Zadnje izmijenjeno od: beroland. 31.08.2007. u 22:38. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|