|
![]() |
#1 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Protočni scaner?
Dakle za firmu nam treba neki scaner, kao uvjet nam treba protočni scaner? pitanje glasi što je to protočni scaner? kao sheme predlozio sam Canon Dr-2050C. Bitno je da podrzava g4 standard tiff-ova, sto podrzava... Da li protočan to scaner? ![]()
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Još jedna umotvorina jezikoslovaca. Prema logici bi to trebao biti onaj koji grabi papire i sve ih po redu skenira. Ali bi se ja radije zadržao na ovome: http://www.canon-europe.com/For_Work...210C/index.asp naravno sve ovisi o tome za što ćeš ga koristiti. Koliiko to čudo treba producirati scanova i za koje namjene. Canon ima prilično dobre drivere ali ne za sve OS. Pazi na to gdje ces ga spajati. Pogledaj i ponudu Microteca. Oni imaju uglavnom savršene drivere i savršen rad ali i odgovarajuću cijenu. Isto tako pazi na OS.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Thnx.. koristit ce se za scanove vezane za pilot program upisa trgovackih drustava u sudski registar trgovackih sudova, uvjet je 200*200 scanovi i tiff g4. Da li problemi bili ako je na Win2000 platformi? Nisam bas gledao kvalitetu drivera... mozda znas distrubutera za Microtec u RH? Sad sam vidio, malo su to poveci scaneri, a ovaj canon je manji i ne lezi na povrsini. Scaner je za manji ured, ono 4 kompa i server.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|