|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
ebay
pozzz da li je netko ikad naručivao preko ebay-a.. kakva iskustva da li ima netko?? .... našao sam razor copperhead za 20-tak Eura ... pa me zanima da li se isplati naručivati ... koliko je sigurno... ![]() ima tamo svega živog.... ultra jeftino.. ali sam nekako skeptičan.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=61184 pa vidi...inače...e bay ne bi bio popularan toliko da je varka.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
gledaj da narucujes od pouzdanih trgovaca, sa vise trade-ova i jako dobrim feedbackom, i sve bi trebalo bit ok, naravno, nitko ti sigurnost ne moze jamcit 100%, al ja sam narucio vec par sitnica, npr silikonsku futrolu za nw-a806, memory stick, i sve proslo ok, ugl, dobro se raspitaj od koga kupujes, ja osobno izbjegavam trgovce iz kine i opcenito dalekog istoka, zato uglavnom pretrazujem na Ebay.uk (iako i tamo ima svakakvih), i za sada narucujem samo od ljudi sa Otoka, inace, ako nije ponudjeno slanje u HR, a je npr u EU, cesto se da dogovorit sa trgovcem, samo ga moras kontaktirat i zamolit da ti posalje
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|