|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
(riješeno) Prepoznaje kao krivu vrstu medija
Ne znam što se dogodilo (i ne prvi put) ali nijedan program za prženje mi ne prepoznaje dvd+rw kao rw medij nego kao dvd-rom i ne može se pisat/brisat. Pretpostavljam da je to neki softver napravio, ali koji i kako nemam pojma. Kad odnesem medij na drugi komp, mogu ga normalno pisat/brisat.... Pomoć?!?!?! ![]() Hvala ![]() (sad imam vistu x64) * Kolko vidim bilokoji pisani medij (dvd+r il dvd+rw) prepoznaje kao rom.. Zadnje izmijenjeno od: denied. 28.08.2007. u 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Malo više podataka? Koja prža, firmware, koji je booktype medija (Nero CD-DVD Speed - kartica Disc Info - postaj ovdje)? Koji softver?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Imam pioneera 212, liteon LH-20A1S (sve sa zadnjim firmwareom)....probao sam s Nerom i CloneCD...."Where is it" isto prepoznaje kao dvd-rom. Tako mi komp prepoznaje bilokoji dvd medij (svi mediji su mi verbatimi). Znam da je to softverski problem jer nakon freš instalacije vindoza je problem riješen. Mogu na drugom kompu bilo koji rw normalno prepržit. Kod prženja praznih medija nemam problema. Budući da se ne razumijem tolko u softver, to mi je totalno "twilight zone"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]() |
#6 |
Premium
|
Znam kak treba biti i tak je bilo do prekjučer. Znam da je to softverska greška i da je "nešto to napravilo", al kaj.....mogu jedino reinstalirat vindoze ( a vjerovatno i budem jer često koristim rw-ove) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Ma ne, prvo sam pomislio da ti je jedan od uređaja (točnije LiteOn, jer Pioneer ne može) postavio booktype na DVD-ROM, ali sad kad gledam ovaj screenshot, moguće da je problem u toj verziji Viste.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš li možda instalirane kakve virtualne uređaje i Safe Disk i slična sranja?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Imam instaliran Daemon tool pro... To mi se već prije jednom desilo (ali se ne mogu sjetiti da li na xp-u ili na visti - u to vrijeme sam negdje prešao na vistu)...isključio sam malware/spyware - nikad ga nisam imao, a nemam ga ni sad (provjerio) Zadnje izmijenjeno od: denied. 30.08.2007. u 07:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Deinstaliraj DT pa vidi kakva je situacija nakon toga.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
DT je kriv. Kad sam ga deinstaliro, sve je ok. Jel to stvar postavki u njemu ili samog dt-a (softvera)? Ak netko slučajno zna. EDIT: Našao problem. P0ostavka "hide cd-r" - kad je uključena onda ovak za*ebava. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
****************** Edit by mod: Ne ubacuj se u tuđe teme. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 31.08.2007. u 02:00. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|