|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Windows Vista i zvuk!
Ovako problem je sljedeci,na maticnoj ploci - ALiveSATA2-GLAN,koja cak ima 7.1 CH Windows® Vista™ Premium Level HD Audio (ALC888 Audio Codec) I nakon uspjesne instalacije Viste Ultimate,nikako da instaliram zvuk..skinuo sam kao najnovije drivere za zvuk sa sluzbene stranice,ali mi kaze da windowsi ne prepoznaju drivere za hardware koji valjda ne postoji u njemu..ako netko ima ikakvu ideju bio bih zahvalan...pozdraf! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
u device manageru imam zuti usklicnik kraj ove stavke - High defintion Audio controller... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Imao je jedan član sličan problem kao ti (čak mislim da na istoj ploči, a siguran sam da sa istim kodekom na njoj) prije koji (tje)dan i nije mogao s niti jednim driverima rješit nego je kupio Audigy tako da ako nije izašao bolji driver... Možeš probati sa Realtekovim driverom za HDA i sa nvidijinim remix pack driverom ali neznam dal će proradit...
![]() |
#4 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja imam isti problem na mojoj Visti Ultimate>nema zvuka, za mene je rješenje za koje se uskoro spremam napravit sformatirat Vistu i ostat na XP-u. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|