|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Koje sluske s micom uzet?
Da imaju provjereno dobar sound (bass, da ne zvece i da visokotonci ne probijaju usi). Da je ergonomija relativno pristojna da ne velim dobra. Da nisu preskupe. Mozda Plantronics?
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Cuj ja imam bandridge bva231 sluske su mrak. Ja super zadovoljan a i nisu preskupe. Oko 250kn u hgspotu,neznam tocno provijeri cijenu. Evo ti i review http://www.bandridge.nl/data/content...computing.html
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja kupio ponovno plantronics 30 u mikronisu 95 imho super jer mi je to vec drugi par ![]()
|
|
|
#5 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
NUDGE Ima li neko neki prijedlog?
|
|
|
#6 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nemojte da se ponavljam.... plantronics 30 ili labtec u vemilu imho najbolji omjer cjene i dobivenoga.
|
|
|
#7 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
nabavljene su ove http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=100.506.066 .. ali tak i tak nisam za sebe trebal .. nego za frenda ... na vašu žalost ( a možda i radost ) ja bum i dalje kreketal ![]()
|
|
|
#9 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Raspitivao sam se i DUMA veli da su najbolje "Platronics gamecom 1", imaju samo jedan problem- paprenu cijenu od nekih 280kn
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako hoćeš dobre (gamerske) slušalice, definitivno Logitech precision gaming headset.... : goood : |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo posto ima ocaj topic glupo mi otvarat novi, uglavnom jel ima iskustva s Plantronics Audio320 sluskama, cijena je 160kn, a kod sluska mi je otprilike najbitnije da nema puno distorzija jer volim "podebljat" i da ima dobro irazen bas (i nekim normalnim omjerima...), pa me zato zanimaju iskustva ?Thx ps. Na ploci imam naravno zvuk, ali me zanima jel bi dobio stogod bolji zvuk kupovinom neke jeftinije zvucne kartice?
|
|
|
#14 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
plantronics audio 350 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I opet nitko nista konkretno nije rekao. Ja sam u istom problemu sa sluskama. Ne znam koje kupiti, a kod nas nema bas srece sa isprobavanjem. Dajte molim Vas da ne otvaram novi topic neke konkretne preporuke za sluske+mic do 300kn. Razmisljam o Sharkoon Cosmic5.1 II u linksu...ali nisam siguran koliko se tih 5.1 cuje. Pozz, tnx
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|