|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() nakon toliko znanja.... prvenstveno hardverskog.. pa onda softverskog.. nakon toliko rješenih problema..što svojih to tuđih.. nakon toliko dignitih sistema.. došao je i problem koji ni ja nemogu riješiti.. nešto me xp zezo... pa ja dignem novi sistem.. on radio dva tri sata.. i palim ga ja... dođe do welcome.. pokaže se podloga i ništa više... tako tri puta u jednom danu dižem sistem i opet isti problem... sad stvarno neznam šta je... valjal sad... sad se ne derem.. Zadnje izmijenjeno od: glcvr6. 30.08.2007. u 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
problem je u tome što se dereš, što nisi pročitao pravila, i što je danas četvrtak.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Od silnog znanja zaboravio si da je pisanje velikim slovima VIKANJE, a to ovdje slabo prolazi. Druga stvar je da osim Jelca, mi drugi nemamo magicne staklene kugle da vidimo o kojoj se konfiguraciji radi u tvom slucaju. Eh, ako imas volje, tipka "edit", dole desno, pa editiraj, napisi normalnim slovima i stavi konfiguraciju pod opcijama "Moj komp" ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda ih pročitaj i dođi opet. ![]() EDIT: OK, onda je tema opet otvorena.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
hoće li mi itko pomoći il da idem na neki BOLJI FORUM GDJE SE MOGU DERATI
glc Zadnje izmijenjeno od: glcvr6. 30.08.2007. u 21:16. |
![]() |
![]() |