|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Update za vistu - sto da , a sto ne?
Evo ima dole tema sa vista sp1, ali se pretvorila u prepucavanje o tome jel vista vrijedi ili ne. Ja je imam i radi ok, ali to nije ovdje vazno. Naime pokrenuo sam update ( nisam jos nista skinuo ) i vidjeo sam da ima dosta toga sto se moze skinuti. Zanima me moze li mi netko reci da li da to sve skidam ili mi neke stvari ne trebaju? Nisam nikada radio update sa xp jer mi nije trebalo, no vista je jos svjeza pa svaka zakrpa valda dobro dodje. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
|
Meni je update bio potreban za Vistu još dok sam imao Home premium jer mi nije bilo zvuka, napravio update i sve u redu. Sada imam Ultimate i nju isto redovito update-am a sad kolko je potrebno, provjeri ti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Poslusao sam vas i sve skinuo, osim jezika, one poker igre i onog neceg za dekriptiranje...ne znam kak se tocno zove. Onaj dreamscene sam skinuo cisto iz znatizelje....nije tak lose al papa procesor dok je komp idle tak da sam to iskljucio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Silent killer
Datum registracije: May 2006
|
Koristim Vistu još od Bete kao dual boot (sa različitim diskovima, pa moram u BIOSU odabrati koji SATA kontroler koristim - imao loših iskustava kada mi je vista sje*** XP particiju pa reko ajmo ovako) i imala je gadnih bugova. Sada sam na Ultimate Final verziji i ona je bila bugovita dok se nisu pojavila ona dva patcha tamo oko 14.08 za koje MS rekao da će popraviti neke dječje bolesti kao problem s kopiranjem i sl. Moram priznati da nakon što sam skinuo sve patcheve (osim pokera i onih jezika) Vista radi ...paaaaa...odlično! Ostala mi je kao primarni OS i sada radim isključivo na njoj. Istina ima nekih problema ali isključivo do drivera, npr. HP5150 printer ne printa sve kako bi trebao (fale frameovi kad se printa sa Interneta, neke slike iz Corela isprinta samo kao linije, nema boje, kad surfam preko modema ne smijem pokrenuti NIKAKVU multimediu (WMP, MediaCenter, Divx i sl) jer mi se javlja BSOD sa greškom "TRAP_CAUSE_UNKNOWN". Istina taj ekran se javi i kad samo surfam ali jaaako rijetko. Komp je klijent na domeni a s time je prije bilo problema, sad sve radi super. Eto toliko od mene. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|