|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
PROBLEM PartitionMagic
Evo koristio sam program PartitionMagic i sad mi neš nije jasno kak da napravim particije od 232GB HDD BARICA preko PCI kontorlera inace disk je formatiran prek wind XP quick, i posve normalno radi mogu trpati podatke na njega i čitati no nije mi jasno disk 3 di je barica je čitavo u žutoj boji no dolje na dnu pise da je to Other ??? ![]() želim particije napraviti evo kojim putem sam iso odabrao sam create new partition ![]() i tada me je odvelo ovamo di dalje nisam mogo ![]() i kaj da sad radim u čem je problem ??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Moraš ga prvo pretvoriti u basic disk pa tek onda particionirati i formatirati... http://support.microsoft.com/kb/309044
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo jedno pitanje vezano uz PartitionMagic. Da li on moze napraviti jos jednu particiju na disku koji vec ima tri particije od 10gb, 10gb i 130gb. naime, htio bi napraviti jos jednu particiju od 10gb za dodatne win koje bi instalirao kao backup kad mi odu winsi, jer da neformatiram C particiju jer je vecina stvari u My documents i Desktop i tako to. Da li se ta dodatna particija moze napraviti od ovih 130gb, a da je nemoram formatirati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Može, napraviš resajz te postojeće od 130, dobiješ free space i od njega napraviš novu particiju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|