|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2004
|
Vcore na Soltek 65kv2-t
Na netu sam na hrpi stranica vidio da se na toj ploči može dići napon iz BIOS-a,al baš i nema te opcije u BIOS-u ![]() Al,ak već to nije moguće,zna netko možda način kako da dignem napon jer žao mi da mi tulac radi na samo 1.2 GHz,kad može i više ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ak si po netu vidio onda to vjerojatno znači da imaju noviji BIOS. Dakle, skini novi BIOS za MBO i flashaj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Skinio sam i flashao najnoviji što imaju na stranici i na stranici piše da je BIOS iz 2002. godine,a kad ga stavim piše 30.11.2001. A i naravno nema opcije za mijenjat VCore |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Cimer imao Soltek 75KAV i mogao je mijenjat voltažu iz biosa, ali i preko jumpera ako nije bio jumperless mod uključen. Pogledaj u manualu ako možeš preko jumpera mijenjat voltažu
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Nažalost nema nikakvih jumpera,pa sam se bar nadao da netko zna neku stranicu gdje ima opis kako napravit volt mod,ili na bilo koji način dić voltažu. Najžalosnije je to da sam na Matsonic 7177CT ploči mogao i dići napon,a na default naponu je proc bez problema radio na FSB-u od 112,dok na soltekici već na 108 FSB-u nestabilno :-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2004
|
ja sam do prije 2 mjeseca imao tu plocu, skinio novi bios isto za 1.2 T i bilo je opcije za vCore
Athlon XP 2500+@2.3 GHz, FSB 230 MHz VCore 1.75 V VDimm 2.63 V Vdd 2.0 V 256 MB DDR 433@460 MHz SuperRam KINGMAX Epox 8rda3+, rev. 2.1 GAINWARD geForce3 Ti500 64 MB DDR@ 251/558 ![]() Tt Volcano 7+ Maxtor 40 GB, 7200 RPM PSU HuntKey 500w / 12 cm FAN |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
E moj je 1.1T verzija. Ajd molim te ak mi možeš poslat na mail ili dat neki link odakle da skinem 1.2T verziju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|