|
![]() |
#1 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Napajanje do 900kn Hgspot - preporuka
Eto posto mi je Hiper odahnuo morati cu u nabavku novoga napajanja, posto mi je jedini izbor hgspot trebao bih ubosti neko od njih, pa me zanima koja je vasa preporuka: 1. CHIEFTEC CFT-750-14C, 750 W ATX 2 -- 840kn -- 24mj 2. HIPER 4S425-EU, 425 W ATX 2 -- 671kn -- 36mj 3. TAGAN TG530-U1 5, 530 W ATX 2 -- 860kn -- 36mj 4. TAGAN i-Xeye 2, 600 W ATX 2 -- 860kn -- 36mj 5. SILVERSTONE ST56NF, 560 W ATX 2 -- 760kn -- 12mj Meni se ova dva Tagana cine najbolji izbor, pogotovo sto imaju 3g gare... Ili mozda najbolje potegnuti do ZG pa u Linksu uzeti SEASONIC 430W S12II-430
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
IHO - Seasonic... Inače od ovoga što si nabrojao ja osobno bi jedino Tagan sigurno nebi niti razmatrao, ostalo je ok ali... Chieftec je vjerojatno dosta bučan (bar po kriteriju dosta ekipe na forumu) prema tome - treba li ti njegovih 750w? Ako da, uzmi ga ako ne, pass on... Hiper je IMHO preslab za tu lovu koju košta, ima boljih PSUa koji su jeftiniji... Tagane sam rekao - postali su škart roba jedva bolja od codegena očito... Silverstone je dobar, ali s obzirom da za tu lovu dobiješ Seasonica ili Corasira HX520 i još k tome Silverstone nije baš najtiši, onda IMO nema neke svrhe išta od ovoga nego potegnuti do ZG prvim vozom ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Pozdrav
Moje osobno mišljenje naruči iz ZG-a dostava košta nekih 37-42KN to se isplati platiti za dobro napajanje jer za cijene koje si naveo napajanje+poštarina te izađe na isto uzeo bi jedno od ova dva: Napajanje CORSAIR 520W, HX Series CMPSU-520HXEU, 12cm vent., ATX=720KN u ADM-u u ZG. Napajanje SEASONIC 430W, S12II-430(430HB), 80 PLUS Series=600KN Ovo je iz ADM-a iz ZG. Naravno izbor je tvoj naručiš i dostave ti u kuču u roku 24h(bez brige i hodanja) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ev1LMa5ter
|
Bas mi se nekako cini da ce tako i biti... SEASONIC je odlicno napajanje i jeftinije je od ostale nabrojane ekipe, a i njegovih 430W je vise nego dovoljno.. Ili da uzmem mozda CORSAIR, vidim da ima 5g gare ![]()
![]() |
#5 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
VX nije modularno, i ima samo 1 12V rail. To je kao neka entry level Corsair serija, dok je HX malo iznad. Ostaje da se vidi da li ce predstaviti i neku high-end seriju, ili je to-to.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Nije da sam neki strucnjak i da se kuzim u napajanja, ali ti si naveo napajanja od 425W do 750W. Mozda bi trebao prvo vidjeti kakvo ti napajanje ustvari treba. Ja bi prvo odredio od koliko W mi treba napajanje, onda bi pogledao kakve sve konektore trebam i na osnovu toga bi sastavio popis napajanja za selekciju. Tak se to meni cini pametno, no mozda je i jako blesavo, kao sto sam rekao ja ti se bas i ne kuzim u napajanja. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za ovu tvoju konfu dovoljan je i Fortron 350PNF iz vemila za 208kn. Ali ako misliš jednog dana promijeniti konfu i zadržati napajanje, uzmi Seasonica kako kolege preporučuju.
![]() |
#8 |
Ev1LMa5ter
|
Dovoljan je s time da je na granici, a u zimi mislim uzimati novi komp, a zatim druge godine opet novi a napajanje ce najvjerovatnije ostati isto min 2god... na zimu ide core2, 2gb ddr2 i 8800GTS pa nebih uzimao napajanje slabije od 420W definitivno... Dvoumim se jos uvjek izmedu SEASONIC S12II-430(430HB) i Corsair VX CMPSU-450VXEU ... Samo sto u KC nema nikakav izbor napajanja, tu su LC Power i CHIEFTEC vrh ponude ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
topla preporuka uzmi Corsair vx 450w,odlično napajanje....pretpostavljam da je u rangu sa seasonicom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|