|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Trebam matičnu
Pozdrav. Ispričavam se ako je krivi forum. Jel mi može netko naći neku ne preskupu matičnu koja podržava 1033Mhz FSB, 1000Mhz DDR2 (može i ako ima DDR3 uz to), 2xDVD ROM i solidni chipset. Što više USB portova to bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...svasta ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() 2. Neclockana ddr2 najbrza mema radi na 800 mhz a ddr3 najsporija na 1066 3. vjerojatno mislis na IDE prikljucak a ne na dvd rom... kaj se tice chipseta 945 ili 965 ce tebi biti dovoljan 4. kaj se tice usb portova pa spojis front panel od kucista ili ak ti treba jos portova kupis usb hub... kolko tebi ustvari treba portova ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
a que je najvaznije, coek nisi rekel za koji pročkaš ti ti treba... ![]() hmm, amo rec da je Intel posto je 1000+fsb, recimo abit jeda ima 2 IDE konektora, ab9 ili kako vec..s tim da 2 dvd-a mozes i na jedan ide konektor spojit jel... EDIT: IB9 je, al za te novce ima boljih ploca, npr Gigabyte p35-ds3 ![]()
![]() |
#5 |
Silent member
|
http://www.vemil.hr/opis.aspx?sifra=21223 gle kolko se on kuzi u kompove i ovo ce mu biti dosta i previse... a 2 dvd-a spoji preko ide kabla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ma bio sam pospan kad sam ovo piso. Uglavnom maticna za Core 2 Quad, 1000mhz fsb. DDR2 postoji na 1000mhz http://www.vemil.hr/Cjenik.aspx#Grp2...orije&c=C20107 I da ima ATA obični jelte za dvdrom ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Silent member
|
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1010052 evo maticna koja sve podrzava... qcore,ddr2,ddr3... cek al ta mema je tvornicki overclockana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Pa zapela mi je za oko zato sto ne pise da je overclockana. Za neke druge pise baš OVERCLOCK. Sad mi nije jasno jel to je oc il nije? I jel ima smisla uzimat takvu memoriju. Malo sam OT al eto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Te meme ne rade na deklariranim taktovima out-of box, za te taktove ju treba clockati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Pa kojim povodom onda pise 1000mhz? |
![]() |
![]() |
|
|