Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.08.2007., 23:58   #1
blondie
Premium
Moj komp

blondie's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
slušalice(in ear)

trebam preporuku koje slušalice da uzmem, in ear naravno, imam koss the plug trenutačno, ali nekako kupuju mi se nove, vidim da je sony najbolji izbor, i to ex serija, meni je bitno kod slušalica da su udobne i da lijepo sjednu u uho, jer recimo npr, muziku ugl slušam u ležećem položaju pa me ove plugg nekako bodu u uho, a osim udobnosti naravno, bitna je i kvaliteta samog zvuka, vidim da je bobo izdvojio ex 51, iz ove serije kao best buy, samo me zanima ona oznaka lp uz njih,šta ona uopće znači(mdr-ex51 i sony mdr-ex51lp), a sad me zanima, ima li koji konkurent njima, ono u tom rangu? ili da uzmem njih? a zanima me još i ove ex90lp, koliko je njihova kvaliteta bolja s obzirom da je razlika u cijeni velika, jel se isplati zapravo?

CPU AMD Athlon64 BOX 3200+sck939 // MB Gigabyte K8N-SLI s939 nForce4 SLI // Powercolor Radeon x800gt // 2x256 MB RAM // HDD Seagate 120 GB s-ata150 // DVD+RW/-RW NEC ND-3550ABL // Codegen midi tower 6205L-CA, 400W // Mon. Samsung SM793DF 17" DynaFlat // ASUS TV TUNER My Cinema P7131H Dual

blondie je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2007., 00:52   #2
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
preporucam ti Ex51 ili ex32, ex71 nikako jer ove novije serije imaju razdijelnik live i desne slusalice napravljen od neke sugave srebrne plastike koja zna pucat sama od sebe, znaci ako uzimas Ex51 ili 71 pazi da ti je ovakva plastika na njima, ne ona velika krom boje:

http://img524.imageshack.us/my.php?image=5743592jx3.jpg

izbjegavaj!!:

[IMG=http://www.imagesforme.com/thumbs/3079E4941290.jpg]

srecom ja sam ih uzimao dano pa sam dobio sve ovakve, sta se tice oznaka, LP oznacava jednodijelni jako dugi kabel (1,2m otprilike), a SL znaci kraci kabel pogodan za prikljucit na daljinac ili mp3 kad se nosi okol vrata, a sa slusama dolazi i produzni kabel (obicno duljine 1m)

do 200-250kn definitivno nema boljeg izbora od ova 2 modela, sta se tice skupljih slusa, kod nas ima Senhheiser cx300 koje sam koristio jedno tjedan dana i nisam bio zadovoljan, proda sam i odma, ovo govorim jer ce sigurno neko preporucit taj model, sluse prosijecne u svakom pogledu, i ne vride te novce, inace kadkupim sluse testiram ih prvo sa CD playerom i originalnim CD-ovima da znam sta sam stvarno kupio, cx300 su me razocarale jer se kod vecih glasnoca puno gubi bas i visoki se tonovi izoblicuju, ali moram pohvalit srednje tonove koji su odlicni, skoro kao kod ex90

sta se tice EX90 ne znam bas dal ti se isplati to kupovat, ja imam dvoje (shebalo me, jedne kupio a nakon misec dana dobio druge), i super sam zadovoljan, al su preskupe, mislim da bi im cijena tribala bit oko 400kn, tad bi bile puno isplativije, sta se tice zvuka, bilo bi suvisno opisivat, sluse su fenomenalne, ne savrsene al kod nas nema boljih trenutno

Zadnje izmijenjeno od: bobe. 11.08.2007. u 01:06.
bobe je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.08.2007., 15:45   #3
blondie
Premium
Moj komp

blondie's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
ali zanimljivo da te slušalice imaju jako loše reviewe na netu, nego jesi imao ikad shure, e2c ili e3c?
mislim da imam veliku priliku nabaviti e2c za sitnicu, manje nego što sony košta

CPU AMD Athlon64 BOX 3200+sck939 // MB Gigabyte K8N-SLI s939 nForce4 SLI // Powercolor Radeon x800gt // 2x256 MB RAM // HDD Seagate 120 GB s-ata150 // DVD+RW/-RW NEC ND-3550ABL // Codegen midi tower 6205L-CA, 400W // Mon. Samsung SM793DF 17" DynaFlat // ASUS TV TUNER My Cinema P7131H Dual

Zadnje izmijenjeno od: blondie. 11.08.2007. u 16:12.
blondie je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2007., 16:59   #4
dmd-0
Premium
Moj komp

dmd-0's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
evo, da se malo ubacim, i ja sam u potrazi za slusalicama i zanima me jel ove vrijede te pare i dal imaju dugačak kabl (mrzim nosit mp3 oko vrata, držim ga u džepu - imao sam neke slusalice za 47kn i imale su jaako dugačak kabl...)

23407 Slušalice Sennheiser MX 350, "in ear" 95,76?

u ve-milu planiram uzet.
dmd-0 je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2007., 00:36   #5
bobe
teta Mraz

Citiraj:
Autor blondie Pregled postova
ali zanimljivo da te slušalice imaju jako loše reviewe na netu, nego jesi imao ikad shure, e2c ili e3c?
mislim da imam veliku priliku nabaviti e2c za sitnicu, manje nego što sony košta
jel ovo za ozbiljno??? ako da onda bez razmisljanja uzimaj te, ako si u stanju nabavit vise komada slobodno mi javi na PM ili MSN mozemo se dogovorit, ja bi jako rado uzeo jedne od njih mozda i tucet, slusao sam jedne Shure al se ne znam koji model su bile, proslo ljeto, bio lik iz Beograda i kaze 230€ ih platio, al to je jedna strava od zvuka sta izlazi iz njih, ja bih odavno uzeo da ih ima kod nas po normalnoj cijeni ili ikako, vanka iu kad idem nemam vremena niti se sitim toga

Sony ima lose reviewe jer ima puno boljih i skupljih modela, al kod nas za te novce bolje nema, i sluse nisu uopce lose cakstovise odlicne su, kad ih isprobas i sama ces vidit

Citiraj:
Autor dmd-0 Pregled postova
evo, da se malo ubacim, i ja sam u potrazi za slusalicama i zanima me jel ove vrijede te pare i dal imaju dugačak kabl (mrzim nosit mp3 oko vrata, držim ga u džepu - imao sam neke slusalice za 47kn i imale su jaako dugačak kabl...)

23407 Slušalice Sennheiser MX 350, "in ear" 95,76?

u ve-milu planiram uzet.
Sony mdr-ed21Lp, dugacak kabel, odlican zvuk, mislim da su oko 130kn, imam mi ih stara koja ne voli bubice i sluse su super za "ne-bube"!!

Staro 12.08.2007., 01:12   #6
Must`
Premium

Must`'s Avatar

Datum registracije: Jun 2007
sennheiser > sony
Must` je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2007., 01:19   #7
dmd-0
Premium
Moj komp

dmd-0's Avatar

Citiraj:
Autor bobe Pregled postova
Sony mdr-ed21Lp, dugacak kabel, odlican zvuk, mislim da su oko 130kn, imam mi ih stara koja ne voli bubice i sluse su super za "ne-bube"!!
te nemaju u ve-milu...
mislim da sam prije imao ove - Slušalice Panasonic RP-HV152E-K - po slikama su iste, a i po cijeni... e sad...zelim malo bolje slusalice, ali da je kabl dugacak ko i taj na tim (mislim da je oko metar i pol, možda malo manje)...pa koje biste preporučili do 100kn
Staro 12.08.2007., 01:29   #8
bobe
teta Mraz

Citiraj:
Autor dmd-0 Pregled postova
te nemaju u ve-milu...
mislim da sam prije imao ove - Slušalice Panasonic RP-HV152E-K - po slikama su iste, a i po cijeni... e sad...zelim malo bolje slusalice, ali da je kabl dugacak ko i taj na tim (mislim da je oko metar i pol, možda malo manje)...pa koje biste preporučili do 100kn
znaci mora bi Vemil? RP-hv od panasonica su uzasno lose i ti ne kupuj nikako, sta da ti preporucim iz vemil-a do 100kn stvarno nebi znao jer odavno nisam kupoao takve sluse, mozda Sony Mdr-818, dosta ljudi po netu govori da su Best buy do 70-ak kn, za Mx ne znam, al sudeci po skupljim modelima ne znam kojko se ove jeftinije isplati uzimat,

Staro 12.08.2007., 01:31   #9
dmd-0
Premium
Moj komp

dmd-0's Avatar

znaci ove Slušalice Sennheiser MX 350, "in ear" onda da ne uzmem nego te Sony Mdr-818 ?
Staro 22.08.2007., 20:23   #10
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
koss, imam ih ja na prodaju pa ako te zanimaju javi se na pm
rak21 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas