|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
slušalice(in ear)
trebam preporuku koje slušalice da uzmem, in ear naravno, imam koss the plug trenutačno, ali nekako kupuju mi se nove ![]()
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
preporucam ti Ex51 ili ex32, ex71 nikako jer ove novije serije imaju razdijelnik live i desne slusalice napravljen od neke sugave srebrne plastike koja zna pucat sama od sebe, znaci ako uzimas Ex51 ili 71 pazi da ti je ovakva plastika na njima, ne ona velika krom boje: http://img524.imageshack.us/my.php?image=5743592jx3.jpg izbjegavaj!!: [IMG=http://www.imagesforme.com/thumbs/3079E4941290.jpg] srecom ja sam ih uzimao dano pa sam dobio sve ovakve, sta se tice oznaka, LP oznacava jednodijelni jako dugi kabel (1,2m otprilike), a SL znaci kraci kabel pogodan za prikljucit na daljinac ili mp3 kad se nosi okol vrata, a sa slusama dolazi i produzni kabel (obicno duljine 1m) do 200-250kn definitivno nema boljeg izbora od ova 2 modela, sta se tice skupljih slusa, kod nas ima Senhheiser cx300 koje sam koristio jedno tjedan dana i nisam bio zadovoljan, proda sam i odma, ovo govorim jer ce sigurno neko preporucit taj model, sluse prosijecne u svakom pogledu, i ne vride te novce, inace kadkupim sluse testiram ih prvo sa CD playerom i originalnim CD-ovima da znam sta sam stvarno kupio, cx300 su me razocarale jer se kod vecih glasnoca puno gubi bas i visoki se tonovi izoblicuju, ali moram pohvalit srednje tonove koji su odlicni, skoro kao kod ex90 sta se tice EX90 ne znam bas dal ti se isplati to kupovat, ja imam dvoje (shebalo me, jedne kupio a nakon misec dana dobio druge), i super sam zadovoljan, al su preskupe, mislim da bi im cijena tribala bit oko 400kn, tad bi bile puno isplativije, sta se tice zvuka, bilo bi suvisno opisivat, sluse su fenomenalne, ne savrsene al kod nas nema boljih trenutno
Zadnje izmijenjeno od: bobe. 11.08.2007. u 01:06. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ali zanimljivo da te slušalice imaju jako loše reviewe na netu, nego jesi imao ikad shure, e2c ili e3c? mislim da imam veliku priliku nabaviti e2c za sitnicu, manje nego što sony košta
Zadnje izmijenjeno od: blondie. 11.08.2007. u 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
evo, da se malo ubacim, i ja sam u potrazi za slusalicama i zanima me jel ove vrijede te pare i dal imaju dugačak kabl (mrzim nosit mp3 oko vrata, držim ga u džepu - imao sam neke slusalice za 47kn i imale su jaako dugačak kabl...) 23407 Slušalice Sennheiser MX 350, "in ear" 95,76? u ve-milu planiram uzet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
teta Mraz
|
Citiraj:
![]() ![]() Sony ima lose reviewe jer ima puno boljih i skupljih modela, al kod nas za te novce bolje nema, i sluse nisu uopce lose cakstovise odlicne su, kad ih isprobas i sama ces vidit ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
sennheiser > sony |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() mislim da sam prije imao ove - Slušalice Panasonic RP-HV152E-K - po slikama su iste, a i po cijeni... e sad...zelim malo bolje slusalice, ali da je kabl dugacak ko i taj na tim (mislim da je oko metar i pol, možda malo manje)...pa koje biste preporučili do 100kn |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
teta Mraz
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |