|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Program za gledanje TVa
Imam Leadtek WinFast TV karticu, pa bi si skinuo neki program tako da mogu gledati TV. Karticu sam dobio vec rebljenu, bez ikakvog programa. Ako moze tko preporuciti kakav dobar program, po mogucnosti s oznakom "free" ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Za gledanje? Ja sam na svojoj Pro-PCTV koristio ChrisTV Lite...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Hvala momci! Evo posto je Leadtekova kartica probati cu prvo (nadam se i jedino) njihov software. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Joj evo jos problema, najvjerojatnije najgluplji do sada no kaj ja mogu kad sam PC Tontlo... Posto nemam nikakav driver za TV karticu (Leadtek WinFast TV2000XP) skinuo sam ga s neta i eto ti problema. Da budem iskren nemam pojma kaj napraviti s svim tim. Naime imam po tri .cat, .inf i .sys filea, sve skupa zipano. Sve s cime se moja malenkost do sada susretala imalo je .exe file ili se samo pokretalo. kaj god stisnem nikaj se ne dogada. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako bi netko tko nema TerraTeca probao sa njihovim software-om pogledati dal se može. Ako ništa, samo da veli dal se uopće može sa tuđim karticama koristiti. Soft ima oko 30-35MB, a može se skinuti odavde ftp://ftp.terratec.net/Receiver/TerraTec_HomeCinema Najnovija stavilna verzija je 5.26, a beta 5.27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
probao sam neće. tj instalira se ali kada hocu odabrati device s kojim hocu gledati nemam nista ponudeno. Vjerojatno zato sto je gigabyte. Neznam jel postoji neki terratecov proizvod koji ima isti philipsov cip gore? Pa da instaliram driver za taj terratec proizvod. Tako sam na visti koristio od kworlda, jel ova moja ima valjda neki referenti dizajn koji koriste i drugi pa zato radi. Edit: Evo sta sam nasao na netu Srce kartice čine Philipsov dekoder SAA 7131E i digitalni tjuner 8275A Sada ako ima nesto od terrateca sto ima na sebi te iste stvari? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|