|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Samsung BW 226 + grafička
Namjeravam uzeti ovaj monitor a moja postojeća konfiguracija je P4 3.2 HT, Soltek SL 87CW FL (Intel i875P), 1Gb DDR 400, Ati Radeon 9600 128 MB.. Nakon kupnje monitora ostalo bi mi oko 1300-1500 kn za grafičku. Jel uopće trebam mijenjat grafičku i koju mi preporučujete. Komp je namjenjen multimediji, webu, igrama.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
da treba ti bolja grafa pikaj si 7900gs ili 1900/1950 seriju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja ga imam spojenog na GF4! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rain Man. 24.08.2007. u 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
a jeli Asus 7600GT Extreme dovoljna za taj monitor? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Evo suzio sam izbor s obzirom na (ne)mogućnosti matične: Powercolor Radeon x1950 PRO 512 MB Gainward Bliss 7600 GT Golden Sample 256 MB Eto koju mi preporučate i hoću li vidjet osjetnu razliku s obzirom na moju sadašnju grafu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
|
Izmedju ove dvije se nemas sto puno dvoumiti. Ako imas love za X1950, to je puno bolji izbor od 7600GT, pogotovo zato sto je X1950 256-bitna kartica koja lakse dise na vecim rezolucijama, a pogotovo u kombinaciji sa 512 MB memorije ![]() EDIT: Daj napisi jos koje napajanje imas, jer je X1950 prilicni gutac struje ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
I mislio sam da bi to mogao bit problem... E sad ako sam dobro pogledao piše LC B400 ATX, Total combination : 400 W max. Jel to to ili krivo gledam? Ne znam jel ima kakve veze, imam još i TV karticu, SB Live, HDD 150 GB |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prečupavi mod
|
Je, koliko vidim to bi trebao biti onda L&C Power napajanje, koje i nije bas cemu. Nebi bilo lose zamijeniti ga barem sa Fortronom 400W PNF koje je jace i kvalitetnije napajanje ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
A kolika je cijena tog napajanja? To mi se nikako ne uklapa u računicu.. Onda možda ipak grafu s 256 Mb... Hoće mi i onda bit potrebno novo napajanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
kako prvo, ne znam kako si se do sada "igrao" jer tvoja trenutna grafa može goniti igre koje su starije od 2-3 godine... ako i kupiš monitor, ne moraš mijenjati grafičku, ona će bez problema davati njegovu nativnu rezu... ako i hoćeš mijenjat grafu, zapitaj se kad si zadnji put nešto igrao, i koja je to igra bila... da li ti je potrebna nova grafa ako ne igraš najnovije igre... predložio bih ti da pogledaš oglasnik, tržnicu, jer 1900 grafe se nalaze za oko 100kn pa i manje, a onda ti još ostane i za novo bolje napajanje.l.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|