|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Koju maticnu za Vistu Ultimate?
|
![]() ![]() | ![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa zašto si ne kupiš jednostavno neku audigy 2 ili 4 zvučnu i gotovo? Za nju mora radit sve kako treba a dat ćeš cca 150kn za nju...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
nisam znao da to mogu.menisu rekli da moram novu maticnu...super.ovo mi se cini jos bolje rjesenje. mozes mi molim te reci kaj tocno trebam kupit? i daj mi please reci jel mogu to sam montirat ili je tesko? fala puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
evo naso sam nekaj. jel moze ovak nekaj Zvučna kartica CREATIVE LABS AUDIGY SE,? to sam naso u HG spotu. daj mi jos molim te reci kak mogu znat jel ima izlaz za kucno kino jer mi je to spojeno na komp pa da mi rade svi zvucnici a ne samo 2...kad vec uzimam novu zvucnu...fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ne montiranje zvučne kartice je fakat lagano ![]() ova tri bijela "dugačka" su PCI portovi http://zone.ni.com/cms/images/devzon...igure4_pci.gif u jedan od njih pikneš zvučnu ![]() evo konkretno slike tvoje ploče. http://tietokonekauppa.kauppakulma.c...SATA2-GLAN.jpg ti imaš tri PCI porta jednostavno uzmeš karticu i umetneš karticu u PCI port. vrlo jednostavno napomena: ništa ne raditi na silu. kartica bi trebala lijepo sjesti ![]() edit: ja imam ovu karticu http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.300.006 7.1 sustav...meni kartica zadovoljava sve moje potrebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
nemrem ti se dosta zahvalit na ovak lijepom opisu tak da sam cak i ja skuzio kak se to radi :-) a sad me zanima jel ova gore kaj sam naso(jedina kaj sam naso u HG Spotu i Vemilu) dobra?i ak znas mozda ovo kaj sam pitao za kucno kino? sad mi jos velite da je dobra i da ce radit (konacno) zvuk u Visti i sjedam u auto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
nisam vidio ovaj dio...od srece kaj cu konacno imat zvuk ![]() sad mi jos samo please reci kak kupim to prek tog links.hr? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pod naletima kopita zla
|
odeš u links i kupiš ![]() http://www.links.hr/index.php?option...age&page=onama vidim da si u zagrebu pa ti ne bi trebao biti bed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
vec sam nazvao i rijesio.upravo krecem na tresnjevku. fala ti puuno puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Odeš u links i tamo kupiš. Ili ih nazoves i narucis. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pod naletima kopita zla
|
sve 5 samo savjet ![]() ako: * imaš 32 bitnu vistu digni drivere s cda (desni klik na device..propperites..update driver..pa odredi ti destinaciju) * ako imaš 64 bitnu vistu..daj nek skine s weba (meni nije htjelo s cda) ako se pitaš/te zašto da ne instalira cijeli cd..pa eto meni oni mixer itd koje dobiješ samo unište zvuk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
žicless surfer
Datum registracije: Dec 2004
|
Inače ne bih preporučio kupnju creative audigy zvučne kartice za korištenje u Visti...malo po netu pogledaj, pogotvo na creative-ovim forumu - hrpa problema vezanih uz drivere za Vistu, ne radi eax, itd. Ako već ideš na creative onda uzmi x-fi jer jedini u potpunosti radi na Visti...
![]() |
#13 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Rade i Audigy kartice, samo ne radi EaX, a AFAIK Eax ne radi na Visti više niti jednoj zvučnoj jer više nema HALa, sad ide samo preko OpenAL ili preko onog wrappera kojeg rade u Creativeu...
![]() |
#14 |
žicless surfer
Datum registracije: Dec 2004
|
Ovo stoji u release notes posljednje verzije drivera za audigy kartice na creativeovim stranicama: Known issues: Applications from the original Sound Blaster Audigy CD will not work with this download. Users are advised to use Audio Console included in this download to change speaker configurations. This driver does not support the following: - Decoding of Dolby® Digital and DTS™ signals - DVD-Audio - DirectSound®-based EAX games - Gameports - 6.1 speaker mode. - SPDIF passthrough is supported on Vista 32-bit only.
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ček, ček. A šta je s ovim: http://www.asrock.com/mb/download.as...TA2-GLAN&s=AM2. Tu su ti Vista driveri za tvoju Realtek integrušu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
kupio sam Audygy koju mi je Hamm savjetovao i bez problema sve radi. fala puno jos jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pod naletima kopita zla
|
a očekivao sam da je čovjek najprije pogledao dali ima drivera za svoju integrušu...nebi mu ja preporučio neku drugu da sam znao za drivere....dobro na stranu s tim da su integruše u 99% slučajeva loše ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|