Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.08.2007., 17:17   #1
Ziju
Registered User

Datum registracije: Aug 2007
WMP 11 full screen problem

Pozdrav!

Pozdravljam sve forumaše,novi sam ovdje.
S neta sam skinuo najnoviju verziju ffd showa,da mogu ucitavati (.srt,.sub)u WMP11,za divx filmove,te da imam full screen (preko cijelog ekrana)
Moj problem je da resize,i no aspect ratio,u ffd showu utječu samo na divx filmove,a kada gledam DVD filmove,slika je manja(dakle ne mogu dobiti npr pan scan efekt,da mi je slika preko cijelog ekrana,nego je manja.
Da li bi mi netko mogao pomoci,tko se razumije u ffd show,da mi kaze koje opcije eventualno treba uključiti i isključiti da bi dobio full screen preko cijelog ekrana za dvd filmove?

Hvala na pomoći!
Ziju je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2007., 18:23   #2
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Gle ovako...

Prvo - dobro došao na forum...

Drugo - ffd show ti po defaultu ne označava (bar ne u novijim verzijama) mpeg2 i mpeg formate, e sad s obzirom da ti wmp 11 dolazi sa svojim codecima (može playati DVDe pa zato za promjenu ima mpeg/mpeg2 dekoder) onda ti vjerojatno kroz njih curi video stream, a audio vjerojatno ide preko ffda (zato imaš ikonu u trayu kad playaš [ako ti je upaljena naravno] samo od zvuka) e sad ako je to problem onda si trebaš jednostavno upaliti konfig alat za ffd video i u formatima naći mpeg formate, dat fajlove i sve ostalo što ti ne playa kako treba i prebaciti na libmpeg2 tj libavi (ovisi koji format zeza) i onda bi trebalo raditi...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.08.2007., 20:38   #3
Ziju
Registered User

Datum registracije: Aug 2007
Hvala ti na odgovoru,nažalost nije mi pomoglo,nadam se da mi možeš pružiti detaljnije upute,naime istina je da su MPEG codeci,onemogućeni kao što si rekao,probavao sam razne kombinacije,uključim MPEG1,MPEG2,MPEG IN AVi,OTHER MPEG2(dakle pod opcijama libavcodec,libmpeg2)Isključim jedan,upali drugi,uključim sve,isključim treći,ali ne radi.Da li mi mozes pomoći s detaljnijim uputama?

Hvala

Pozdrav!
Ziju je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke