|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
ExtraTerrestrial :D
Bilo mi dosadno danas pa sam malo sredio kuciste evo slikica: Prvo sam zacrto sto hocu izrezat ![]() ovdje je to pak izrezano ubodnom pilom, jer ovdasnji dugogodisnji majstori neznaju i nisu culi za Dremel.. ![]() tu sam se ja bacio na rezanje pleksija pilom za zeljezo, nije mi se dalo ic kod staklara jer su ovdasnji nesposobni i specijalizirani za staklo i samo staklo.. ![]() Pleksi nakon 20 minuta rezanja je dobio oblik koji pase prozoru ![]() ovako to sad zgleda ![]() morao sam presprejat stranicu sa zutim sprejom jer su ostale ogrbotine od ubodne pile, al sam to tako uzasno presprejo da cu morat jos jednom kad bude vremena i ak mi se bude dalo... PS, jel zna mozda netko marku ovog kucista jer ja nemam pojma koja je ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Idi se kupati na jezero a ne visit za kompom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
malo je lose to izrezano (stranica) u kutovima ima jos ostataka lima, tamo gdje su polukrugovi jako je neravno u kutu gore lijevo si pilom prosao predaleko... al nije upropastena stvar jos uvijek... skines plexi uzmes turpiju u ruke i deri (ili dremel, al meni draza turpija imas vise osjecaja) a to mos napravit prije spricanja stranice opet ![]() edit: moj frend ima takvo kuciste al plavo i neznam koja je marka...
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Dobro je ![]() Malo poturpijaš i to je to ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Gotova sezona jezera, a bome sam se nakupo, svaki drugi dan sam isao ![]() Sto se tice kucista, ma sad me uopce nije briga, pogubil sam zivce jer u krugu od 1000'0000km nema nikog ko to moze lijepo odrezat, ostavit cu ovak i sta me briga,mlmkynf i mrzim ovu tipkovnicu jer nevalja spejs kavrgu! Uglavnom hvala nakomentarima ![]() EDIT: Usput, u ovim krajeva su valjda ljudi glupililsta ali kogagod pitam nitko nema pojma sto je to Dremel, cak nia dugogodisnji majstori, kad skupimpara kupit cusijedan. ![]()
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj ih pitati da li znaju što je biaks, možda će znati.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
Kolko je debel taj plexy ?? |
![]() |
![]() |
|