|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
zar niko nevozi?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Izgleda da ne. Ja probao samo amaterski
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
vozio nekih 10ak puta, svako malo se skupi ekipa pa unajmimo i trkamo se malo iz gusta... bilo u zagrebu, grobniku, puli ili rovinju. pic1 pic 2 Citiraj:
he he prvi sam i ja ![]() pa kriteriji idu ovako otprilike: profesionalni vozac - zivi od trka, sponzora, to mu je zanimanje i dobiva novce rekreativac- član u nekom klubu, vozi trke, ali ne zivi od toga amater - vozi kad ima vremena sebi za gušt, bilo da unajmi ili ima svoj i rekreativac i amater mogu voziti po cijele dane i zbog toga ne moraju biti profesionalni vozaci. sve dok im to nije zanimanje. dakle, ili spadas u amatera ili rekreativca, ovisi jesi li u klubu i vozis li prave trke ili samo vozis sebi za gust pa kada tko doleti nabacis koju s njim/njima. ispunjavao policu zivotnog osiguranja pred mjesec dana pa mi otuda to.....
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 15.08.2007. u 08:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Mislim da ti user mymoon vozi
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
http://www.max-save.org/images/864211hrky.jpg
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
nemora bit punoljetna.jer onda ja nebi mogo vozit jos 3god. pijan ljudina nemoze normalno presec krivinu. koliko su jake te formule.ja sam najacu vozo od 9konja ali pojacana do kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
To je nist vidio sam karting kaj odere ferrari-a i to gadno, pitanje koliko je onda taj nafriziran i koju masinu ima naso sam filmic 100 hp
![]() |
#13 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|