|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
(riješeno) XFX GTX 260 (192) sitni artefakti samo u DX10
poz, imam navedenu gore grafu, u windowsima sve ok, filmovi super, sve igre koje koriste dx 9 (lfs, nfs, tiberium wars, wow...) rade super, bez ikakih problema e sad u slucaju dx 10 (crysis, 3dmark vantage...) imaju sitni artefakti, nije nista strasno ali se ipak sitno primjeti, tu i tamo koja crtica, ili neka tockica, ili nest blicne drajvere probao mijenjati razne, nisam jos rusio windowse, ali cu probati grafa se negrije, stovise neide preko 65c jel grafa osla ili je mozda neki drugi bizaran problem, neki savjet mozda konfa pod moj pc grafa nije nikad rastavljana, redovito ciscena |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
|
Instaliraj si OCCT pa provrti GPU memtest da vidiš da li je do memorije na grafi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Garancija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
nema garu vrtio sam occt gpu stress test oko 20 min na rezi 2048x1536 u dx10 nije javio nikakih gresaka ( erors 0) ali su opet za vrijeme cijelog testa ona slova sto pokazuju temperature treperila i mijenjala boju crvenu i zutu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
To je stara garda grafi koja teško trpi sve što nije u dx9. Što veći dx više grafa preuzima na sebe.. savjetujem ti da ne koljes grafu sa testovima, instaliraj neke starije drivere (iz vremena generacija gtx2xx), forsiraj dx9 i skupljaj novac za neku drugu. Ova 260 neće dugo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Ako radi na 100% u DX9 i u DX10 ista stvar, opet je maksimalno opterećena. Tipa Crysis ce u oba DX-a iskoristavat grafu na max, nema to veze koji je dx ako grafa radi na 100%. A da će mu riknit zato sto igra igre u DX 10 je vrlo humoristična ideja ![]() Onda najbolje nek igra u DX7 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Gdje si pročitao da sam napisao da će mu grafa riknut ako bude igrao igre u dx10? Ne trkeljaj gluposti. Kažem mu šta da radi ako se hoće još dugo igrat s tom grafom. Imao sam isti problem sa jednom gts250 i jednom gtx275.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
izgleda da je bio problem u prasini, nakon kompletnog vadenja svega iz kucista , ciscenja i vracanja natrag sve radi ok |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|