|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Lenovo c 200
Ako neko slučajno zna kako pošto ja nemam stvarno pojma, ovo mi je prvi laptop i već mi ide na živce, piceka znam u dušu ali ovo ...... Uglavnom na laptopu grafa je gma950, i trebala bi moći imati i do 224 MB memorije a trenutno koristi 8 MB, e sad kako da ja to povećam ? U biosu kao i u softveru te opcije nigdje, trazim po netu i nebi našo nikako, jedino sam negdje našao da grafa sama određuje koliko će koristit memorije, e sad ? Ako neko ima gma 950 molio bi da mi objasni. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nece ti nish pomoć ako staviš više memorije, ionak se neces moc igrat, ta grafa nije za igrice. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Intel GMA grafe mogu poslužiti za internet i office aplikacije, a za igranje nečeg jačeg od Solitairea ili Quake-a, slobodno je zaboravi.
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Da znam da ta grafa nije za igranje, nego sam samo pitao kako joj dati jos memorije. Uglavnom izgleda da ona sama uzima koliko joj treba. Taj laptop ni ne služi za gejmanje nego mi služi da ga mogu prenet i obavit bilo šta na njemu a po potrebi i zaigrat neku stariju igru. A da se baš nemože ništa igrat tu se varate, vrti CoD 1 (nisam još probo dvojku ali namjeravam), WoW, FarCry .....meni dovoljno kad mi je dosadno. A za prave igre mi služi PC koji je i sastavljen za gaming (8800 gts između ostalog) tako da mi to na laptopu nije potrebno. Normalno da bi ja htio laptop s nekom dx 10 grafom ali to je dosta skuplje a ja baš nemam love na bacanje. Zadnje izmijenjeno od: koleis. 16.08.2007. u 09:46. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|