Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.08.2007., 08:57   #1
Dodos
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2007
Vista + Siemens Gigaset USB 54 Wireless Adapter

Probao sam instalirati ovaj wireless usb adapter u Visti, no instalacija nije uspjela. Koristio sam najnovije drivere skinute sa Siemensove stranice. Zanima me da li nekome radi taj adapter u Visti; ako ne, molim preporuku neke wireless kartice koja će pouzdano raditi u Visti.
Dodos je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2007., 11:02   #2
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Imam sličan adapter, razlika je jedino što je moj 108-ica. Uglavnom, u Visti 64-bit nisam nikako mogao naći drivere koji rade. Na Visti 32-bit su radili super driveri za XP.
Vuco je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.08.2007., 11:30   #3
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Imam sličan adapter, razlika je jedino što je moj 108-ica. Uglavnom, u Visti 64-bit nisam nikako mogao naći drivere koji rade. Na Visti 32-bit su radili super driveri za XP.
također.

btw. postupak ti je sljedeći: stavi cd unutra sa driverima ili ih imaj na nekoj lokaciji na disku, zatim ukopčaj adapter u usb, kad ti pronađe novi hardver ponudi ti da potraži na cd-u/ili pak nekoj lokaciji ti odaberi što već imaš (cd ili fajl na HDD-u) i kad mu odrediš di su driveri on će ih sam nać i instalirat (radi jedino na Vista 32-bit)
svebee je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2007., 11:31   #4
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor zahpic Pregled postova
btw. postupak ti je sljedeći: stavi cd unutra sa driverima ili ih imaj na nekoj lokaciji na disku, zatim ukopčaj adapter u usb, kad ti pronađe novi hardver ponudi ti da potraži na cd-u/ili pak nekoj lokaciji ti odaberi što već imaš (cd ili fajl na HDD-u) i kad mu odrediš di su driveri on će ih sam nać i instalirat (radi jedino na Vista 32-bit)
Tzv., ručni install
Vuco je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno