|
![]() |
#1 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Dostava DVD-ova iz inozemstva
Hrvatska je jako loša zemlja kad dođe do rjetkih DVD-ova i Igara tako da me zanimalo kako stoje stvari s dostavljanjem gore navedenog iz stranih država kod kojih se to ipak može naći,dakle amazon.de ebay.de bliže-dalje Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa npr naručiš prek amazona staviš adresu i sve kaj te pita, oni kroz dan-dva pošalju i ti to dobiš na svoju adresu. Btw nepreporučam .de skuplja poštarina a ništ brže ne stigne, meni sa usa amazona kroz tjedan dana stigne i nemoram gledat glupe njemačke prijevode svega i svačega...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
E, Dawar..što je s porezima i sl. Koliko od one cijene koja piše na webu moraš platit?
![]() |
#4 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ma sumnjam da buš kaj platil na to .. ja sam do sad naručil par djelova za teleskop .. i proc za komp i nikad nič nisam platil .. nikakvu carinu ili PDV .. sve mu je došlo u roku od 9 radnih dana ![]()
![]() |
#6 |
A mighty pirate!
|
njemci mi neće ni isporučit,jel roba nije nešto bla bla za isporuke van njihove švabije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
Koliko znam porez se oduzme ako nisi iz EU tj. ak kupujes sa .com bitno da nisi iz SADa. Ako sam dobro skuzio ono na sajtu i je bez VACa koji se naknadno nadoda. Bas gledam jedan album koji mi se trenutno isporučuje cijena na webu je ista kao i na mojoj narudžbi i to piše cijena prije poreza...
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmm, cisto sumnjam da je bez poreza. Web shop makar ide van EU ima ukljucen porez. Jedino je direktna prodaja oslobodjena poreza ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
Jooj kak sam ljut nadao se dobit jedan album koji sam prije 8 dana naručio a za 2 sata idem u Sloveniju i nema me ovaj tjedan ![]()
![]() |
#10 |
A mighty pirate!
|
ajde kad stigne,tj kad se vratiš,pliz javi kolka je poštarina itd |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
ak je vrijednost paketa preko nekih 500-600 kn onda se plačaju neke carinske naknade. mene su drapnuli za 313 kn na ebayu su poštarine iz engleske za dvd-e 2-3 funte (22-33 kn) s tim da neki trgovci nude nižu poštarinu ako se uzme više dvd-a potraži choisesdirect is engleske. od njih sam jednom kupovao. isto su ok cijene
![]() |
#12 |
A mighty pirate!
|
313 kuna ![]() naručivao sam explorer gitaru iz njemačke koja je 10 puta veča,pa sam platio poštarinu manje od 200 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
kupuj na ebay-u
![]() |
#15 |
A mighty pirate!
|
pa kolka je dostava sa e-baya?i kojeg... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
čini mi se da bi poštarina za dvd mogla biti max 10$ .. i dojde k tebi u roku od 9 radnih dana ak osoba od koje si kupil to pošalje po primitku uplate .. .čak mi je u jenom slučaju dio za teleskop ( malo oveči dio ) došel u roku od 5radnih dana ( naručil u subotu došlo u petak ) , potarina je bila 19.99$ uglavnom moreš birati koji način dostave očeš .. ja obično usem standard int nekneke shipping .. to mi dojde u roku od 9 radnih dana .. imaš i brže za 5 - 4 dana ali to naravno više košta .. ak ne piše da šalje k nama moreš ga pitati dal je voljan poslati i kolka bi bila poštarina .. uglavnom su svi voljni slati samo pazi da te u tom slučaju ne odere na poštarini ( imaš kalulatore za FedEx, UPS i ostale stvari na netu pa si moreš sam provjeriti )
![]() |
#17 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ja naručival par dvd-a sa amazon.co.uk i platio DVD-e onolko kolko piše na sajtu + poštarina ~20kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
? Normalno prošao kroz postupke narudžbe (adresa, poštanski broj...) i sve upisal i normalno mi stiglo doma za 4 dana...? ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Ovaj error mi izbaci: *** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|