|
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
[papir i olovka: ON] To znači da kad klikneš na link koji je kombiniran s tekstom, shvatiš da postoji (čist friška) tema za SP3 i da je zadnji post u istoj ujedno i odgovor na dzajko-solinovo pitanje. [papir i olovka: OFF] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
stavio sam ovu neku pre-betu SP3 za XP... i nema bas nekih promjena.. ostao je DX9.0c, vizualno se nije nista promjenilo (ali je prebrisan file uxtheme.dll, pa su mozda popravljene neke sitnice ali ja ih ne vidim). vjerovatno su popravljeni svi bugovi i to, a sustav mi se cini malo brzi nego prije sto se tice samog interfacea i otvaranja datoteka (iako je to dosta upitno jer se i prije otvaralo brzo ![]() u biti nista veliko, vise kao 2-3 zakrpe. EDIT: e da, na laptopu imam nekih problema sa windows themama (nerade custom i uvijek vrati na blue). Zadnje izmijenjeno od: Dule. 11.08.2007. u 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
IMO neće biti DX10 u Xpima, zato jer XPi niti ne podržavaju neke stvari koje bi trebale biti DX10 featurei (na razini kernela ne podržavaju) ali s druge strane te feature su trenutno "zanemarili" jer ih nvidia 8x00 serija ne podržava, a kako su to u vrijeme izlaska Viste bile de fakto jedine DX10 kartice... Iako ja se ziher nebi bunio da DX10 dođe na Xpe makar u nekom kompatibility modu jer za same igre su ti featurei manje bitni, prof gfx alati bi od njih profitirali ali igre baš i ne...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|