|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Razlika između starije i novije ICY BOX sata ladice?
Jel je velika razlika između ove dvije ladice? http://links.hr/index.php?naziv=Ekst...kl=051.612.005 http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3143 Oba su ICY BOX, s time da je ovaj gore pretpostavljam novija generacija i poboljšane su negativne strane, solidnije izgleda, nema mrežicu sa strane... Fora je u tome da ovog donjeg mogu nabaviti u gradu, dok novijeg imaju samo u Linksu, pa poštarinu plaćam 50kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Zar nitko? Radi se o ovim ladicama ako bi vam linkovi potrošili previše prometa ![]() starija vs. novija |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ja imam dva ova starija i meni su dosta bolja od mnogih drugih koja sam probavao, mrezica je odlicna stvar jer se dosta dobro disk hladi jer nije zatvoren hermeticki.
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
ova novija verzija je daleko robusnija,ima odličan stalak za razliku od starg icy-ja i puno kvalitetniji prekidač za uključivanje. jedino kaj je malo loše hlađenje diskova, ali nije tak drastično. imam IB-360StUS-B-BL več dosta dugo, i mogu reči da je ladica za svaku pohvalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam imao ovu noviju sa USB-om i FW i obe su bile u banani. Gasile i palile su nonstop hard....i to stalno...jedino kako sam mogao koristiti disk je da sam prekidačem nekoliko puta palio dok nije normalno proradio..... ![]() Vjerujem da su kućišta na dobrom glasu ali bi sveledno uzeo sa rezervom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
nis mi sad nije jasno ![]() jel ovo kuciste ima firewire il ne? i kaj postoji opcija da se nesto nadoplati? i zar ono nema samo po sebi vec SATA?? :zbunjen: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Citiraj:
ova varijanta je puno bolja od firewire-a. sam usb je nešto malo sporiji a sa druge strane sata priključak omogučava skoro full propusnost za razliku od firewirea. opet zavisi i koji hard imaš (sata ili pata) ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
imam trenutacno sata, barracudu od 160 GB a sad bi uzeo od 250 GB a ovaj stari stavio u ladicu...kak ide to opce sa externim sata izlazom,jel to skupo i komplicirano stavit? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
jel su napokon napravili da se hdd ugasi kada i komp (ili bar nakon nekog vremena sto je idle)? ili i dalje stalno vrti bez obzira jel cak i ustekan u komp... ...sve dok se rucno ne prekine prekidac iza, jer to je bezveze totalno
![]() |
#13 |
You'll never walk alone
|
Zna li tko kakvo je ovo kućište i isplati li se davati toliko više za icy box? http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1707048 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
prije icy boxy sam koristil neka divlja žblj eksterna kučišta i uvijek problemi i reklamacije sa tim, spor prijenos podataka, preveliko zagrijavanje harda... po mojem se na tome ne isplati štedjeti, jer 50kn nije neka strašna lova ak se dobiva odlična stvar u svakom pogledu. imam IB-360StUS-B-BL od kad je izašel več oko godinu dana i prezadovoljan sam sa njime. |
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|