|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() da li netko zna da li se može sa air star 2 tv karticom i VGA AGP POINT OF VIEW, 7600GT, 256MB DDR2, DVI-I, TV-Out grafom uloviti HDTV signal i kako a osim toga nisam zadovoljan slikom preko tv kartice (DVB programi) pa da li netko zna kako se najbolje može podesiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa kaj niko? Jel ima neko od forumaša dotičnu karticu? Ajd pomozite čovjeku, to mi je frend i kum. Ja bi al nemam iskustva s DVB-om. Riječ je http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.812.036 P.S. Cera, pico!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
možeš samo uloviti croatelov Discovery HD. Okreni antenu prema odašiljaču skeniraj 24 ch. instaliraj coreavc i ac3 filter i to je to. Ja gledam preko DVB Viewera zadnja verzija, stim da ga moraš u firewalluu blokirati da se nespaja na net inače če ti javiti da je neregistriran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@fanATIk, pa kaj ti nisam rekao nek kupi leadteka ![]() @dc1109 ima tu već nekoliko topica o hdtv-u i o digitalnoj tv preko tv-kartica, malo pretraži teme unatrag mjesec dana i saznat ćeš sve kaj te zanima.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
što se tiče antene . prikopčao sam vanjsku antenu (imam ih 5 i jedna je sigurno okrenuta prema Sljemenu), a inače imam instaliran i k-lite codec pack pa me zanima zar on nema sve to na sebi. frajer, ak imaš tu karticu da li bi mi mogao reći kak skeniraš 24 kanal jer se ne mogu snaći u uputstvima i kakva je tebi slika drugih kanala, jer moja je koma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
najbolje bi bilo da odeš na satelitski forum jer tamo ima tema i objašnjena koliko oćeš, pogotovo za air star jer jedna od najkvalitetnijih TV kartica. Ja sam ju imao ali sam ju izbacio zbog skystar2. Skini si dvb viewer registriraj ga i blokiraj ga u firewallu ili nemoj biti na netu i u njemu dodaj air star2 sredi codece, ja za HDTV koristim coreavc 1.2, on isto mora biti registriran ili skini novi powerDVD neki koriste njegov avc codec i tek onda ideš na programe i skneiraš ch.24. antena mora biti okrenuta prema Eurotoweru ne prema sljemenu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|