|
![]() |
#1 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Kupnja HDV kamere u SAD
Ovako. U utorak idem u SAD pa planiram tamo kupiti HDV kameru. Zanima me kakva će biti kvaliteta slike i što će mi sve trebati da film prebacim na komp. Zanima me da li nema veze PAL-NTSC, jer reze su drugačije, pa slike u sekundi, itd. Bio bih jako zahvalan da mi hitno i konkretno odgovorite jer kao što vidite, nemam baš previše vremena. Hvala i pozdrav!
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...sigurno da je tamo NTSC default i vjerovatno ce ti trebati dodatni konverter slike ili nesto slicno tome,ali pitaj prije nego uzmes,neznam je si li odlucio sto kupujes ali evo ti mala preporuka za kameru: Canon HV20 HDV na nizem linku imas snimke kamere pa pogledaj i uvjeri se koja je ovo zvjerka za 8000kn (1200 dolara) http://usa.canon.com/app/html/See_Th.../hd_cmos.shtml sto se tice prebacivanja na komp trebace ti firewire kabel,moras pripaziti jel imas takav ulaz na maticnoj,ako nemas trebas kupiti dodatnu karticu (100kn) kojom ces omoguciti prebacivanje slike sa kamere na komp,za to mozes koristiti software poput pinnacle studio,ulead video studio,adobe premiere.... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...neznam tocno govorim napamet,ali npr u novom pinnacle studio 11 imas opciju NTSC-PAL convert tako da mozda neces nista trebati osim ovog softwarea koji nije besplatan.
![]() |
#5 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
ne isplati se kupovat tamo. što sa garancijom u slučaju kvara? uz kameru ćeš morat kupit i onaj strujni adapter. neznam , ja nebi riskirao. rađe tu plati 200 eura više pa mirno spavaj
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|