|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Format c, a onda?
Zanima me "pravi" redosljed instaliranja drivera, direct x-a i ostalog na novi komp. Znači formatiram particiju, stavim XP, a potom??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
A potom iinstaliras i svaki puta ti se stroj ponasa drugacije ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
e ljudi kad terate patcheve? ja trenutno na svakom stroju poteram onaj oltugedr 9MB od majkrosofta. i to ga zavrtim nakon instalacije DX9.0b volio bih ga pokretat nakon instalacije vindowsa, ali mislim da postoji mogućnost da će jednog dana krpat DX pa da steknem naviku. sad.. nisam ziher jel to najpametnije tako, al eto kak trenutno razmišljam. ima tko bolji trenutak i zašto? (inače, sve ostalo je po torovom poretku). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Installing updates order The order of installation for the Drivers/Patches, etc. which you may have just downloaded can be rather awkward to define accurately, as such use the following guidelines. As noted before, if you are using Windows 2000 install Service Pack 2 first before anything else. 1. Install any Chipset Drivers available. 2. Install latest DirectX. 3. Install Graphics Card Driver. NOTE - Some Graphics cards drivers contain their own AGP Driver files; as such you may need to re-install your Chipsets AGP Driver as a result. 4. Install Soundcard Driver. 5. Install any other Hardware Device Drivers. 6. Install latest Internet Explorer. 7. Install other relevant updates/patches/hotfixes. Jos poneki savjet |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
apropo instalacije xp, napravio sam format c, ponovno instalirao xp pro koji je bio na kompu, stavio sve updateove i sada mi se prilikom dizanja sistema pojavljuje prozor za unošenje passworda ,što prije nije bio slučaj. Kako da ga se riješim?
![]() |
#9 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
ako jesi control panel -> user accounts i izbrisi novonastali account
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Tako je na win2k, mislim da je slicno i u Xpu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
m e m b e r
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 | |
m e m b e r
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Kolega mi je skinuo sljedeće s neta: q330994 Q823718_MDAC_SecurityPatch q824145 WindowsMedia9-KB819639-x86-ENU WindowsMedia-KB828026-x86-ENU WindowsXP-KB823182-x86-ENU WindowsXP-KB823980-x86-ENU WindowsXP-KB824105-x86-ENU-express WindowsXP-KB824141-x86-ENU WindowsXP-KB824146-x86-ENU WindowsXP-KB825119-x86-ENU WindowsXP-KB826939-x86-ENU-express WindowsXP-KB828035-x86-ENU jel to sve neophodno i da li fali još što?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma ne trebaju ti svi updejtovi. Trebaju ti oni koji ti trebaju, naravno. Čitaj za što su i po tome ih stavljaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|