|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
d-link zaštita i problemi
Bok! molim za pomoć, imam d-link dsl-g684t na kojem sam pokušao staviti zaštitu (wan) medjutim nakon toga laptop (lenovo) ne moze se vise spajati preko wlan-a. (iz t-coma nisu mi znali objasniti zašto, nakon šta smo pokušali ukloniti problem). sad sam bez žastite i "netko" se spaja, molim Vas hitno, (ako je moguće) objasniti kako staviti onu drugu zaštitu te tako onemogučiti im da se spajaju. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
pa koju si zastitu stavio?
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registred user
Datum registracije: Jun 2007
|
Otvori postavke routera i pod wireless umjesto none odaberi WPA. Dolje odaberi PSK Hex i pod hex upiši neku dužu lozinku. Stisni apply. Sad odi gore pod tools i lijevo odaberi system te klikni na Save and reboot. Čekaj da se resetira i kad se komp ponovo krene spajati tražiti će onu loinku.Upiši je i to je to, valjda će ostati zapamćena. Ili otvori Wireless Network Connection status(dupli klik na ikonu mreže u system trayu), klikni na propertis, odaberi tab wireless networks, dupli klik na svoju mrežu, pod Network Autentification odaberi WPA-PSK, pod Data Encryption TKIP i upiši lozinku postavljenu na routeru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|