|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
TrackMania Nations
Evo da pitam jel igra tko na netu i na kojim serverima.. Igra je u potpunosti besplatna (naravno, na svakom kraju je zaljepljen nVidia logo, ali meni nesmeta ![]() Kome se ne da skidat (oko 300 MB-a) ima na novom DVD-u PCChipa... Viđamo se na stazi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja sam probao prije koj tjedan... Šta ne moraš plačat da bi igrao preko neta???
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Kakvi plaćat...upišeš username, pita te dali želiš kreirat account, stisneš yes, upišeš password i amen, igraj... Bas sam maloprije igrao, oborio na par staza rekord ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
igra je totalno luda kao i sunrise samo sto je ova free i nema zajebancije sa hmm ![]()
![]() |
#6 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Inače obožavam simulacije/arkade vožnje a ova mi je uzasno zarazna. Doza mi je svaki dan po sat-dva vremena. Obično sam na Lost Generation serveru. Nick je Slaven Oprosti. See you on the track, što bi rekle kolege s BBC-a :burn:
![]() |
#7 |
Premium
|
Ja zaigram često na USA Kick Ass Maps, a i neki poseban gušt mi je Francuze zafrkavat, tri puta budeš prvi već im dopizdi hrvatska himna i počmu vikat "fu*king cheater" "can someone kick this balkan" i tako...pa ih počmem još više podjeb*vat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Sada ju vidio na DVDu Vidija,pa dosao vidjeti ima li koga i nadem temu. Ja sam malo probao solo. Meni je fantasticno. Nekada sam malo igrao RE-VOLT to mi je bilo fantasticno. Daj stavite svi nickove...ja cu staviti nick...razmisljam... gigaRI EDIT: ups,tek sada vidim proslo je vrijeme akda je to bilo aktualno jeli se sada igra placa ili? kako da kreiram account? EDIT2: Evo sve kreirao,ali mi se nece spojiti niti na jedan server,niti hrv,niti strani,mozda je problem sto sam u firmi i tamo ne mogu na sve stranice imam neku blokadu,pa onda mozda se to odnosi i na servere,ha? Kaze da se ne moze spojiti na server i na kraju u zagradi (10061) jel vam to sta znaci?
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 08.08.2007. u 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ima nekoga zainteresiranog za jednu trkicu? Ali moram ja napraviti server jer se ja ne mogu spojiti na druge...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|