|
![]() |
#1 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
cod2 problem - puca veza
ovako, nemam adsl pa sam primoran igrati online preko duple isdn linije. Sve bude u redu kad se spojim u dopodnevnim i ranoposlijepodnevnim satima (skupljim!) a kad se spojim navečer stlno me izbacuje sa connection interrupted i ping mi skoči na 999. nakon nekog vremena pukne mi veza na 1 od 2 idn kanala. Napominjem da mi se to dešava samo kad igram cod2 dok primjerice, surfam netom preko 2linije i nema problema, veza ostaje stabilna. Što mi je činiti??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
De ti reci na kojem ti se to serveru desava. Ako je na bihnetovim onda nije nista cudno. I meni kod njih ping jako cesto skace na 999 i onda tako stoji odredjeno vrijeme.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
COD2 expert
|
na svim serverima, mislim da sam riješio problem jednim dijelom, našao sam na forumu da skinem ovaj programčić koji čisti COD od smeća što se vremenom skinu s neta, tipa .iwd fileovi: http://callofduty.filefront.com/file/PureCoD2;51576 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
COD2 expert
|
ma gledaj, imaš servere (omiljene) na kojima igraš i njhove .iwd-e prihvatiš, međutim s vremenom ti se nakoti hrpa smeća sa svakakvih servera, tim programčićem možeš ostaviti te koji ti trebaju a ostale pobrišeš. p.s. svejedno, nije mi to bilo od velike pomoći, puca opet ali makar mogu malo dulje igrat.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|