|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
I ja cu pitat za LCD...
Eto i ja bih ga uzeo obzirom da se selim u manji zivotni prostor s manjim (po dubini) pisacim stolom... Ono sto meni treba je WS LCD cirka 20" (a dobro, moze i vise ![]() Za sto bi ga koristio? e pa evo: - Neke manje zahtjevne video i foto montaze (tipa rodjendani i slicno, dakle nis profi) - Standardni office usage (word, excel, net, itd) - Igranje u pravilu ne previse (a ako i da najcesce strategije i koja simulacija) - DivX i DVD (najcesce od svega, zato bi htio da ima sto bolji prikaz za filmove) Sto bi htio da taj monitor ima? e pa evo opet: - DVI ulaz - D-SUB ulaz - Ako moze makar USB Hub sa 1-2 konektora - vjerni prikaz boja - malo visu rezoluciju (recimo ona 1680x1050) - podesavanje po visini (da se moze dizat i spusta po nogi na kojoj je montiran) Sve ostale stvari koje moze ponuditi (tipa zvucnici, audio konektori, bla truc) nisu na odmet al ne predstavljaju uvjet... I bilo bi dobro da mu se cijena krece oko cca 2000 kn (naravno moze i manje)... Dakle nisam profi korisnik, al bi htio nekakav uredan monitor... Pa sad, sto bi mi preporucili? ima li sto da zadovoljava sve ove uvjete? hvala EDIT: Sta kazete na ovaj za te moje potrebe? ili mozda samsung 205 ili 206 BW? Zadnje izmijenjeno od: perich. 02.08.2007. u 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
A čuj, s obzirom na to što si nabrojao, nemaš neki veliki izbor. Za 2k kuna možeš uzeti Samsung 206BW... edit: Naravno, onaj Philips koji si linkao je bolji izbor. Ako možeš odvojiti to sitno preko 2k onda uzmi njega. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
I hate mondays..........
|
evo jos sam malo citao po forumu pa bi postavio jos jedno pitanje... moze li se u HR (ili opcenito) dobaviti 20" WS LCD sa IPS ili PVA/MVA matricom do nekih cca 2500 kn? ili ta cifra i te karakteristike bas ne idu zaedno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
I hate mondays..........
|
a nista evo, odlucih se za Samsunga, 205BW ili 206BW... 205-ica me vise privlaci jer ima podesavanje po visini, sto mi je bitnije od usminkane vanjstine... Jel moze neko navesti makar bitnije razlike izmedju ta dva monitora? osim izgleda i noge? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
I hate mondays..........
|
Na kraju sam sveo svoj izbor na ili S-View W2206S ili Samsung 206BW... Jos cu vidjet do cetvrtka kad idem po njega koji tocno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|