|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Podloga do oko 150 kn
Da čujem šta mi preporučate... Steelpad 4D mi se čini dobar, em je velik, em nije (pre)skup. Imam u planu i napraviti home made staklenu podlogu s dacronom pa ću vidit što će biti od toga (možda i počnem prodavati ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
steelpad 4D, preporuka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Odgovor si već rekao - SteelPad 4D. Za te novce daleko najbolja podloga s obzirom da je velika,ima 2 strane(glatka i hrapavija) te samu kvalitetu izrade. Review: 1 2 3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Heh. Ja sam si za ~40 kn piknuo 5 komada sharkoonovih Xurface. Koristim ih upravo sada s DeathAdderom i mogu reći da sam prezadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Suit up!
|
Citiraj:
![]() Imam jedan stariji Func 1030, ali ga nigdje nemogu naći.... ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() ![]() meni je to najbolja podloga ikada... a probo sam onak masu ![]()
![]() |
#7 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
Platnene podloge su bolje za Lowsense. Ja imam raptor gaming p4 za 150kn i zadovoljan sam. Qpad Highsense ti kosta 168 pa mozes i tu provjerit.Isto, bitna je primjena,ako nisi neki gamer nije potrebna ni podloga od 150kn, a isto tako treba uskladit mis sa podlogom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Suit up!
|
Dobra, ali možda malo premalena. @Codiac - kažeš da je Func bolji od Steelpada? Meni se na funcu nije sviđa onaj gumeni "okvir" jer se nakon nekog vremena smežura i postane valovit. EDIT: Što mislite o ovome (barem za prvu ruku): Prestigio mouse pad + usb hub Košta oko 70kn, dobre je veličine i ima usb hub, ali nažalost svijetli plavo (ukoliko se ušteka, a nema on/off switch mislim).
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 15.09.2007. u 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
A zasto ne ova od Razera!? http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.800.047
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Opa, to su je danas dobili onda. Nisu imali niti jednu kad sam ja gledao zadnji put, a to je bilo prije ~tjedan dana. Definitivno onda čopi tu. Ja bum si je piknuo kad ću imat ~300 kn viška. Zasad me ove sharkoonove služe čist lijepo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Pa neću zadnje pare koje imam potrošit na podlogu za miš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Func Surface je dobra podloga i čak bolja od Steepada 4d koju prozvodi zvuk wooosh wooosh.. Gumeni okvir je praktičan jer osjetiš na njemu da izlaziš s miše van podloge.. to je bolja kontrola. Večinom pravi CS gameri preferiraju Func. Tako dakle Func 1030 Surface r00x!! ja ga imam 3 godine i još igram na njemu i čak rad na Photoshopu. pozdrav
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Evo, samo jedna mala napomena. Ovi sharkoonovi padovi se dost brzo troše. Nakon niti 2 tjedna uporabe, i to sa mišem koji ima teflonske padove, osjeti se razlika u trenju na mjestu gdje ga najviše koristim i ostatka podloge. Ipak nije bez razloga 5 komada za 50 kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Klikni ovdje
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
http://www.gamesurge.com/pc/hardware.../mousebase.jpg jel ovo kaj ima zaljepljeno obican selotejp ili neka fancy trakica specijalizirana za miševe? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |