|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Potvrda primitka emaila
Vidio sam da ako neka osoba pošalje mail, može tražiti potvrdu primitka maila od druge osobe, tako da iskoči poruka u smislu da pošiljatelj traži potvrdu primitka, želite li potvrditi da ste primili mail i onda odaberem da/ne kako to napraviti i je li to uopće moguće napraviti u thunderbirdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
I mene isto zanima, samo za Outlook. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Outlook 2007: kad otvoriš novi mail prozor, odi pod "Options" tab i tamo označi "Request Read Receipt" (možeš tražiti i samo "Request Delivery Receipt", no to je nešto drugo). Ako pak želite da svaka vaša poruka traži receipt: Tools -> Options... -> E-Mail Options -> Tracking Options -> i tamo označite "For all messages I send, request: Read Receipt" Thunderbird: Tools -> Options -> Composition -> pa odite pod "Return Receipts" -> označite "When sending messages, always request a return receipt" polje To je ako želite da svaka vaša poruka traži potvrdu, a ako želite samo za novu poruku: Kada otvorite prozor za pisanje nove poruke, odite pod "Options" i izaberite "Return Receipt". I to je to. Jednostavno i lako (samo na stranu da mene živciraju ti receipti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
|
I ja zahvaljujem, samo ovaj, može li postupak za Office 2003 ili XP? 2007 ne koristim a u ovima to izgleda drukčije i ne mogu to naći ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako sve radi kako treba, ostavi none. Gmail traži recimo SSL...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
to Swarm: ne sjećam se 2003 napamet, nemam ga trenutno na kompu, no mislim da je nešto tipa: Options -> "Voting and Tracking options" -> Request a read receipt for this message (to je za pojedinačne poruke, za stalnu postavku bi trebao ići pod Tools - Options - Preferences - Email options - Tracking options, ili tako nešto). Samo btw. - Google -> "Outlook 2003+read receipt" to Bugger - a čuj, ovisno o tvojim potrebama...no ne bi trebao imati nikakvih problema ako ostaviš na none Nešto više o security layerima: http://en.wikipedia.org/wiki/Transport_Layer_Security |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium moderator
|
Thx gorluk ![]() Našao sam, samo sam gledao na krivom mjestu, Optionsima kad otvoriš New Mail ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Kako se ovo namjestava u Gmail? TNx |
![]() |
![]() |
|