|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Website download
Pozdrav, može li mi netko preporučiti neki dobar program sa kojime mogu skinuti CIJELU web stranicu. Google-ao sam malo i našao par programa koji to rade ali svi su dosta površni, skinu jedan dio sajta a ostalo jednostavno preskoće ma što god u postavkama nariktaš. Pa ako zna netko neki provjereno dobar program koji bi riješio ovaj moj problem, odnosno koji bi mogao skinuti CIJELU web stranicu koju mu zadam da skine, neka kaže, bio bi mu jako zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#4 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Offline Explorer još jednom. Odlična aplikacija za takve potrebe. Iako bih ti ja preporučio da pogledaš Scrapbook ekstenziju za Firefox. Meni neophodna ekstenzija, omogućava ti da sejvaš cijeli sajt, jednu stranicu, dio stranice, paragraf, rečenicu, podcrtaš bitne dijelove (s raznim highlight stilovima), spajaš više dijelova / stranica jednog ili više sajtova u cjelinu itd. Iznimno korisna i odlično napravljena ekstenzija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Hvala puno svima na pomoći, ovaj Offline Explorer je odličan. Nego, nešto me još muči. Kada skinem cijeli sajt na disk i pokrenem ga u browseru (opera, mozzila, explorer bilo koji) onda mi pokaže sljedeću obavijest "Adobe Flash Player has stopped a potentially unsafe operation. The following local application on your computer or network ==sad prikaže adresu jednog .swf fajla koji se nalazi na toj stranici koju sam skinuo== is trying to communicate with this internet-enabled location: ==www.blabla.hr= . To let this application communicate, click Settings. You must restart the application after changing your settings. " Što napraviti da se ta obavijest ne pokazuje? Ne bih želio isključivati taj flash pod settings jer namjeravam dio te stranice ponovno stavit na web, a glupo je da se svima pokazuje ta obavjest... Zadnje izmijenjeno od: jacobbb. 19.12.2006. u 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ajde da ne otvaram novu temu staviti cu pitanje ovdje. Moze li mi netko objasniti kako se radi sa ovim scrapbook-om,lagano se hebem i nikako da skuzim. Recimo da ocu skinuti cijeli pc expert(znam da je to dugo) kako da to napravim?Ne kuzim sto je onaj depth 0,1,2,3...odem recimo skinuti neku temu i on mi skine samo prve tri stranice,nece recimo ostalih 5...
![]() |
#8 |
Čovjek
|
Na Scrabook homepageu imaš objašnjene sve opcije i funkcije, ne bi bilo loše da to proučiš. http://amb.vis.ne.jp/mozilla/scrapbook/ Što se tiče deptha - to je broj linkova koliko duboko od osnovne domene će ti se sejvati stranice. Koliki broj ćeš postaviti ovisi o samoj strukturi sajta koji skidaš, o tome što želiš u biti skinuti itd. Btw. ako netko želi probati još jedan način za skidanje cijelih sajtova, možete probati SpiderZilla Firefox ekstenziju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Čovjek
|
I btw. stvarno ne znam koliko ti se isplati skidati forume - na forumima se sadržaj konstantno mijenja, stalno se otvaraju novi threadovi, pišu se novi postovi...IMHO meni nema nikakvog smisla skidati neki forum. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ma na poslu imam net,a kuci di sam sada ga nemam. Htjeo bi nesto procitati kuci na miru,pa je to smisao skidanja cijelih tema ili sl.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|