|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Zafrkanti iz Linksa i Logitech
Nadrobio sam ovo i na newsima pa evo ![]() Imam godinu i pol staru Logitechovu G-15 tipkovnicu koja se izlizala na odredzenim tipkama tako da je pozadinsko svjetlo pocelo prolaziti kroz npr. space i shift. Ogrebotine nisu takve da se ne moze zivjeti sa njima, no posto sam platio tipkovnicu 550kn nisam ocekivao da ce se tokom garantnog roka tipke izlizati sto npr. nije bio slucaj sa MSovom Office tipkovnicom koju sam bez problema koristio tri godine, a kostala je duplo manje. G-15 sam kupio u Linksu i poslao im mail sa upitom dali ce zamjeniti tipkovnicu ili mozda tipke. Odgovorili su da je tipkovnica podlozna habanju te da u tom slucaju ne mijenjaju. Bio sam poprilicno razocaran sto sam kupio proizvod s vrha ponude koji nakon godinu i pol izgleda kao jeftinjaker star pet godina ![]() Kontaktirao sam Logitech i objasnio im situaciju. Nakon dva dana dopisivanja i jedan dan cekanja ovo je rezultat: ![]() Stiglo iz Njemacke UPSom kroz jedan dan sa placenim troskovima transporta. Svaka cast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
hoho very nice ![]() hochesh prodat ovu izlizanu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Poslat cu krajem dana sto ce biti sa izlizanom... Naime, ovi iz Logitecha su mi poslali novu uz uvijet da im posaljem fotku stare razbijene cekicem. Doslovno su to napisali ![]() Posto su bili fer i poslali tipkovnicu, biti cu i ja. Navecer dolazi frend sa 50kg teskim maljem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
nemogu vjerovat da se ovakve stvari stvarno događaju.... ja sam mislio da ovakvo nešto postoji samo u filmovima ![]() Od sada kad nešto rikne i na garanciju i proizvođaču pa možda i dvi stvari nove dođu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja jos vijuek ne vjerujem (bez uvrede) da se ovako nesto moze desiti. Ali ako je istina jedan ooooooooooooooooooogroman Logitechu.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Pa zašto to ne bilo istina?Njima to nije nikakav gubitak,a dobiju veliku i pozitivnu reklamu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Bilo je nedavno na news-ima netko je prodavao G15 koja je imala problema sa kontaktima. malo je radila/svjetlila malo ne. I covjek je isto dobio potpuno novu tipkovnicu, pa je nudio ovu staru ako nekome trebaju rezervni dijelovi. Tako da Logitech svaka cast. ![]()
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Svaka im dala! No ako vec trebas sliku poslat ne bi bilo loshe snimit kamerom udarac malja o tipkovnicu ;-)
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Mar 2006
|
svaka cast logy...ali jedna stvar mi ne ulazi u glavu,recimo,njemu su poslali jos jednu,a kako je logitech znao ako on zaista ima tu tipkovnicu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ukoliko nema racuna dovoljna je fotografija tipkovnice. Do sutra posaljem link do video snimke demoliranja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
svaka cast logitechu... a links je bas mogao i provjeriti sa logitechom problem....
![]() |
#19 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
a gle shvacam links maksimalno...zamislite da 1000 gejmera kupi tipkalo te da svaki od njih gejma 8h denvno..normalno da ce se tipkalo izlizati.. ida svakom vrate? mm..da..jelda da ne bi islo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Logitech je poznat po tome. u ne mali broj puta su slali ljudima pedale za volane jer pedale jednostavno nisu vise hvatale kako treba.
![]() |
#22 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
možda se nekom jako jako jako znoje ruke..kao meni ![]() ![]() ![]() ne zezam se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned, problemi na tržnici
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Ime igre je mediokritet na svakoj strani. Ugodno je za vidjeti kako neki ipak usvajaju tu realnost, prilagodjavaju pravila igre i ne kaznjavaju svoje kupce/korisnike na kraju ovakve epizode. Samo los eco stav kad sugeriraju hamerisanje za tvoju tipkovnicu. Ali ovo nije pitanje gubitka sa njihove strane vec principa, vise preventivno. Fama se brzo siri a ti si upravo ovdje vec napravio ono sto oni i zele : Bit cemo korektni , ali necemo da se to zlorabi ! Meni samo nije jasno da vec koju godinu, potpuno neovisno o klasi tipkovnice... gledam kako se sa svih tastatura skidaju HR lokalizacije kao da su ih djeca tiskala. Posebno novi IBM modeli. Toliko blijed tisak, jadan. Nisam vidio tastaturu na kojoj ta slova nakon koji mjesec vec pocinju cugerski izgledati ![]() Klikuse su mi postale preglasne u zadnje vrijeme i probao sam gotovo sve nove IBM modele, imam ih pun kauc i svako malo mijenjam. Ali nemogu se ovome nacuditi. Ni mocni Cherry nije nista bolji. Tako su lose stampana ta plava HR slova. Za tili cas Guliver. Imam 10+ godina starih AT tipkovnica na kojima su HR slova jednaka prvom danu. Prije koji tjedan, dobih radi super micro gabarita, od Mx-a jednu Dell-icu. Kvaliteta tipi je ocekivana za ovakve gabarite (prihvatljiva) ali cini mi se od novijih tastatura... ima najbolji tisak. Rekao bih da se ova nece guliti tako lako : ![]() 20 minuta PS montaze i nece je ni Bruce Schneier prepoznati kao podvalu. Onda je mirno mozes nekome pokloniti kao humanitarac mjeseca na PCE-u ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Svaka často Logitechu, ali Links bi trebao to sve obaviti umjesto tebe ![]() Starom se na MDA Variu u garantnom roku počeo ljuštiti bezbojni lak il šta već na kučištu, odnio na garanciju i stavili mu novo kučište ![]() Tako i treba s mobitelom koji je kada je kupljen bio u vrhu ponude isto kao i ta tipkovnica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Spiderpig
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
http://www.trust.com/products/default.aspx?item=13165 To ja imam... Onak...tipkat po njoj je ok...nije ko klikuša...al meni ok... Koristim ju već cca. 3.5 godina i slova ko nova...hrvatska drže ko sva ostala... WASD su kao kad sam ju izvadio iz kutije...ja sretan...preporuka...ak je ima di uopće... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|